CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, February 27, 2009

Alhamdulillah.....


Alhamdulillahh.......


Aries'sya dah beransur pulih 80%. 20% masih lagi batuk tahap manja....hehehehe!!!



Nie pics malam tadi kul 1.30am. Masih belum tido, sikecik nie mengada nak main cak-cak malam-malam buta...

Sebagai seorang ibu yang prihatin, haruslah layan kan. Takkan haku nak membuta sedangkan sikecil nie masih lagi dengan aktiviti hariannya walaupun jam sudah menunjukkan kul 1.30pagi....






Malu konon.....



See..see.....

Tiada apa yang bermakna dalam hidup kita selain melihat mereka gembira dan sihat...

Betul kan.....

Terima kasih pada yang mendoakan kesihatan Aries'sya... Sorry tak dapat reply comments,msg or sms coz sangatlah sibuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang ibu...

Bila Aries'sya dah okay, semua akan jadik happy.......

Betul tak Miss Jiejie....


p/s: salah aku ker

6 comments:

rillys said...

sian lil girl ni..hopefully fully recovered soon yer ;)

Nik Nurehan said...

wah si comel icap botol ;) kekeke

mamarempit said...

bagusla dh sihat...

Zaza & Haza said...

syukur alhamdullah baby ariesya dah sihat n mummy dia bleh bergumbira semula.. comey isap botol lahai... tak sabar nak ada anak sendiri..
p/s : suka tgk gamba ariesya yg yeye nak terjun kolam tu..montok.. hehe

Cik Ani said...

alhamdullillah syukur ariessya dah sihat.............

mummysya said...

rillys - alhamdulillah, dah ok sikit. thanks dear...

Ann - tulah...isap botol lagi, mulut bising....

mama - alhamdulillah...

zaza - Insyallah, ada rezeki tu nanti, kin doakan juga ya...
Anw, thanks dear...

Cik Ani - Syukur pada ALLAH SWT...Alhamdulillah...