CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, February 19, 2009

Aries'sya Kannnnn....


Terkini....



Korang ingat lagi entry nie tak...






Nie semua pic malam semalam lepas balik dari Memori Corner....

Alhamdulillah, muka Aries'sya dah okay dan minah nie punyai tangan yg amat gatal duk usik luka kat muka...

Nasib baik tak bertanda.... Aries'sya nie pulak suka berlari dari berjalan. Suka betul melompat dan berlari...

Agaknya anak perempuan mmg macam nie kot... Korang pun sama ker???


p/s: or anak Kin jer....

29 comments:

cik wanie said...

alhamdullilah,
muka si ariesya dah ok,
x mo gatal2 tgn lagi tau kacau kat muka tue,
nanti aunty wanie babab kang,
hhehehehehehehe....

kak sya,
RINDUUUUUUU lor:(

lieya_latif said...

mase mule2 tgk muke ariesya tu, lieya pun takut....nampak cam serius....nasib baik dah okey....biase la tu kin....budak2 ni lasak...same ajek cam anak dare lieya tu....tu pasal laa lieya ni kat umah jadi tarzan...tepekik terlolong larang dieorg main ganas2...he he he

Zuhaini said...

alahai siannya.. dia gatal kot...

www.my-alia.com

*SiRibenMerah said...

alololo.. seb baik da ok.. da comey2.. hehehe... nampak muka noti dia lagi kiut dan sangat menggeramkan..akak, anak buah I pon x suka berjalan.. lari je keje dia.. hahahaha =P~

Zareda Norman said...

mummysya

budak budak memanglah excited berlari dan melompat..

nasib baik muka sya tak bertanda .. tapi skin budak memang cepat recycle.. so don worry hokay

IdaShah said...

syukur dah pulih sepenuh nya
bdk2 mmg aktif tak serik
aktif tanda nya sihat

mummysya said...

Wanie - tu lah...minah tu naughty sgt..

We olls pun rinduuuuuuuuuuuuuss kat awak & mama.

Lieya - samalah kita. sampai org kiri kanan pun dah tahu. jaga satu mcm jaga 10org.

Zuhaini - tgn dia yg gatal.

SiRibenMerah - takut bila tgk dia lari...

zareda - Tq dear...

Idashah - Alhamdulillah... Dh okay kan..

liwaniel said...

alhamdulillah...dah elok luka kat muka ariesya...parut pun takde kan

mama iqa said...

kin sapu ape? luka2 ni sapu aloe vera bagus. cpt baik n kesan tak nmpk. lg bgs kalau sapu vitamin E, elok utk kulit.

same je dgn iqa..suka lari dr jln..lompat sana sini. aktif n lasak! tu tandanya anak kite sihat n cergas..

mummysya said...

liwaniel - alhamdulillah... ada sgt sedikit tp tak lah bertanda

mummysya said...

mama iqa - tak sapu apa-apa, mula-mula jer letak cream, lepas tu dah tak letak...

Lasak sgt kan...

Zanna_MamaBatrice said...

dah comel balik dah anak dara nie...
nasib tak berbekas kan kin....

admire ngan rambut si ariesya nie tau.....

kekadang anak pompuan nie kin lagi lasak dari anak lelaki tau......

mummysya said...

MamaBatrice - tulah.... risau kin dibuatnya...

Tulah, kin pun syak wasangka begitu yg pompuan lagi lasak dr lelaki.

hehehehe!!!

mummysyafie said...

sib baik tak tinggal kesan kan. takut ni tengok luka² ni

nanti alesya jangan notti² tau

mummysya said...

mummysyafie - tu lah...nasib sgt baik...

hehehehe!!! mmg naughty sgt.

MasNurin said...

anak aku pun pompuan gak tapi lasak macam budak laki. Malam2 main gusti2 ngan ayah dia. Memanjat sana sini, buat sofa macam gelongsor padahal playhouse yang kitorang beli dia haram buat tak nampak.Dia kenjah umah macam ler kat umah tu ada 10 budak.

nasazfrog... said...

ha kan... aries'sya dah sihat... yea.. suke.. suke.. cute la muka dia.. ala wani klu tgk kite make- up dia pun ikut same,, pompuan la katakan,, :)

mummysya said...

MasNurin - oklah tu. laki kin mals nak main dgn anak, main game takpe. jadi si aries'sya tu duk main dgn Kin & adik beradik kin jer..

Samalah, main yg dibeli bukan dia hadap pun, dia ajak kita main lain...

Nasazfrog - cute tapi lasak cam lelaki....

KV said...

alhamdulillah..dah ok ariesya. Takpe lah dia lasak skt. Janji dia sihat kan.

mummysya said...

KV - alhamdulillah...

achee_b165 said...

wow..sib baik xder kesan lansung..ok le.. ank dara x beh la da parut..kang turun harga laks..hehe!!

~p-na mama oja~

mummysya said...

achee_b165 - ya betul..betul..betull

ai said...

HA...dia dah tantik balik!

~ala kin, bebudak mmg camtu. mana reti nk duk diam.. ;P

mummysya said...

ai - dah tantik ek...tapi nakal sungguh...arghh!!!

an.wardrobe said...

agak2nya kak sya dulu pum gini kut. kekkee ;) sama nakal. sama kiutt :)

Ceera said...

nasib baik takde parut.. kalau tak, jatuh duit hantaran, hehehehe...

budak2 kak... memang la cam2...

Mamamanja said...

sama la ngan anak MM
x padan ngan pompuan
lasak cam jantan

cendawanintim said...

budak2 memang suka lari2...tak kira boy or girl...

alhamdulillah, dah ok dah luka ariesya..

[[ yong ibu chem ]] said...

betil lah.chem pun aktif semacam. sana sini lari. tak reti diam..