CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, February 16, 2009

Baby Alive


dari sini, we olls ke Toys"r"Us...

Aries'sya dah faham sangat kalo ke Mid Valley nie mesti dia cakap "Daddy, kakak nak beli toys kat situ...." Nak sebut Toys"R"Us tak pandai lagi....

Sebenarnya, we olls pun mmg suka pegi Toys"R"us kat sini. Aries'sya plak kali nie nak baby doll..

Bagus!!! Kalo ada adik, maka senanglah Aries'sya coz dah siap-siap training jaga adik. hehehe!! Doakan kami ya....



MrHazizul sukakan yang nie...




Yang nie boleh berjalan, lagipun sama tinggi dengan Aries'sya... rambut pun lebih kurang sama jer dengan aries'sya...

kat kotak tu tulis, Hold my hand, i'll walked with you...

harga pun okay, cuma RM129.


Tapi Aries'sya nakkan Baby Alive nie.....Sebijik baby dan adalah sangat mahal....





nampak tu RM259.90. tak termasuk makanan, nappies, baju dan bag. kalo diapers tu basah, ko kena tukar yang lain. Tapi set yang nie ada siap potty sekali, sungguh hebat...!!!

Baby Alive nie sangatlah mengada + chomel plak. Dia selalu cakap " I Love You Mummy", dengan nada yg paling sweet.

Boleh cakap macam-macam, such as I'm Hungry, Can u play with me, I'm sleepy & yang paling besh, nak berak... Huhuhuhu!!! Sungguh pandai..

Dan Aries'sya adalah meroyan nakkan yang itew.... Berguling-guling Aries'sya kat dalam Toys"R"Us coz nakkan BabyAlive tu....

Mahalnya... All together ko kena bayar RM309.80 untuk dapatkan
feeding set nie berserta dgn sling bagnya sekali....

Last-last, Daddy nya pun berkenankan Baby Alive nie... nampaknya mereka dua beranak yang sarat mengulit BabyAlive nie...

Tak caya???


11 comments:

aishifa said...

argrhh...tidaklah aku mampu nak beli suma nih..tapi takpe.simpan duit dari skang..nnt kalau ade baby girl..bleh lah guna.. adeeb skang nih tak suka toys langsung.. senang baba ngan mummy..

rillys said...

uish..dahsyat penangan anak2 skrg..hehe..tp klau the parents mampu apa ada hal..

Ungku Nor said...

seb baik Anjib tak suka baby..ehehehe

mummysya said...

aishifa - kalo ikutkan Kin, kin takkan beli... BAPAKnya suka, anaknya apa lagi....

rillys - mmg dasyat...

Ungku Nor - Kin suka baby..hehehe!! tapi bukan baby beli...Ahahks!!!

tulipurple said...

alahai..bertuah aries'sya,moga jd anak solehah...syg betul bonda dan ayahnda nye.
sib baik ler masa jenguk blog sya anak dara ku tak tgk sekali,kalu tak dia pun meroyan gak nak itew dolls...haha

mummysya said...

Tulipurple - Aries'sya mmg beruntung, tak sama zaman kin dulu...

iena hamdi said...

syikin... ada makna lain tuh.... hehhehehe cepat2 la bg adik utk arisya... hehehhehehe

ai said...

mak aiiii!!! kalau anak aku mau sampai kiamat pon takkan aku belikan. huiii..rezeki kau Aries'sya.

Nanti bila dpt baby real tlg mummy jaga tau.. ;)

mummysya said...

ai - memang rezeki. alhamdulillah

Nik Nurehan said...

adoii.mahalnya...
bestnyer jadi ariesya :)

nasazfrog... said...

MAK AIIII... MAHAL SEH.. TAPI UNTUK ANAK PUNYER PASAL NO HAL EK...