CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, February 16, 2009

Bloggers


Ada lagi.....




Bersama
KP. Nampak tak anak dara nya yg talmoh nengok camera dan bergambor... Aries'sya pun masa nie buat hal gak...

Menangis tak tentu pasal, bila production's crew duk panggil-panggil nama dia....




Kak Anie yang senantiasa ceria... Kak, sorry sangat tak sempat berborak lama... Insyallah kalo ada masa kita jumpa..

Jangan lupa update blog tuu...hehehehe!!! dah lama sangat berehat tau...



Wanie... Kecik jer muka Wanie kan *terasa muka ku semakin hari semakin bolats*.... Dengan Wanie pun tak sempat nak borak panjang kerana masa mencemburui ku...

Ceh!!! sebenarnya segan tau....


Ticket pada hari tu berharga RM15. Tetapi harga tersebut beserta dengan popcorn & air serta poster, pen, sticker, pen dan macam-macam lagi...

So berbaloi kan...

Cerita nie sesuai untuk tontotan keluarga. So bukan untuk kanak-kanak sahaja. Jadi, bawaklah anak-anak korang menonton, sambil meluangkan masa bersama yang tersayang.... Bukankah itu indah...

Keseluruhan citer nie memang besh.... Garapan dan jalan cerita yang menarik.... Sangatlah rugi kalo tak pegi....

Selamat menonton....

1 comments:

MasNurin said...

Aku semalam baru jer tau kat Jitra ada tayangkan upin dan ipin. Aku punyalah call kat alor setar macam nak rak tapi haram tak der satu pun yang tayangkan.Rasa serba salah nak bawak Nurin p tengok sebab budak tu cuma bole dok diam dalam setengah jam ke 45 minit jer sebab pas jer masa tu gerenti akan mengamuk nak kuar tambah dia tak biasa masuk panggung lagi.