CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, February 26, 2009

Camner nie...


Aries'sya masih lagi batuk... deman adalah sikit-sikit....

Doctor suruh admitted, tapi Kin & Mama nak jaga dia dulu, tengok camner...

hari nie Kin half day morning, Aries'sya merengek nakkan Mummy nya... Aries'sya nie walaupun demam, lasaknya masyallah.... taklah reti nak duduk diam..

Tiap kali dia melompat-lompat, Kin selalu warning dia " Kalo kakak lompat-lompat, Mummy bawak pegi hospital".... *dialog camnie nak bagi dia duduk diam jer, jgn kata haku kejam okay*

Sabtu & Ahad, kin ada banyak invitations.. semua harus pergi. kalo tak pergi takut nanti kalo time Kin ajak diaorg takmoh dtg plakk.....

Camner nie.... Harap semuanya okay, tapi yang paling penting kesihatan Aries'sya dulu!!!..

Aries'sya cepat sihat Sayang.....!!!

6 comments:

Ungku Nor said...

tak terai kasik dia minum madu kampung ke kin?

madu hutan tau..bukan madu lebah bela punya..;D

iena hamdi said...

heheheh akak doa kan sya cepat2 sihat

Zaza & Haza said...

moga baby aries`sya cepat sembuh..cian mummy n daddy dia susah hati....

EraNaZeErA.. said...

moga ariesya cepat sembuh... take care yerk kin;

tulipurple said...

moga si comey itu cepat sembuh...mummynye pun kene jaga diri gak ye.

mummysya said...

ungku nor - madu.... minum camtu jer ker...

iena - thanks kak iena...

zaza - thanks dear!!!

Era - thanks dear!!!

Tulipurple - oraits!!! TQ