CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, February 12, 2009

Gadis & Bola


Semalam sampai rumah, tengok minah nie bukan main lagi muka bersiap...

Siap ikat rambut pakai subang Miss Jiejie.... Bukan senang nak ikatkan rambut dia, mau nya perang besar kalo usik...

Tapi petang tu siap bersubang bagai...



Tengok, kecik-kecik dah pandai main tiang....

Jangan kak!!! Gadis Tiang adalah bahaya nak!!!!


Dah lawa-lawa, start nak korek hidung plak... Ceh!!!



Lepas tu plak, nak main bola...
Kak, gegurl mana boleh main bola.... tak PINKY okay.....




Tetap nak posing dengan ball.....





Bulan May, nanti Aries'sya genap 3tahun.... Alhamdulillah....

Aries'sya makin cerdik, pandai cakap, pandai LAWAN cakap dan sangat suka menjerit...*ikut perangai saper lah nie*

Tapi sampai sekarang, Aries'sya masih belum beradik...... kesian Mummy & Aries'sya....

Bilalah nak sampai REZEKI tu......


p/s: masih mengharap....

13 comments:

aishifa said...

uit..camne pakai subang tuh..tak kisahlah .. as long nampak chomei..

Cik Ani said...

hmmm sgt comel ariesya ni. hmmmm takpe main bola pun ok ariesya. ala2 gol dan gincu. hmmmmm buat mummysya insyallah ada rezeki nanti yer.

lady D said...

alahai comeinya dia....geramnya tgk...

HappyMom ^_^ said...

hehehe cannot tahan tgk gelagat aries'sya yang chomel ni. raser nak hugs je kuat kuat takmo lepas. ikin insya'Allah ade rezekinye tu nnt, scha pon tgh usaha for no.3 ni
take care babe~

miss jiejie said...

kak !!
bak mai auntie nye subang ~~~
huhhuhuu...

rillys said...

haha..sakan dia bersubang besar!
ada rezeki tu nanti

ChiLaBaey's said...

Mak aii... besarnye subang di telingan, mesti mak die yg surh pakai ni... apa2hal pun comel budak ni.... :)

mummysya said...

aishifa - chomel cam nak geget jer...

Cik Ani - Amin...

Lady D - saya pun begitu....

Scha - Insyallah, kita doa sama-sama ya...

Miss jiejie - aik...!!

Rillys - kita sesama doakan ya...

Chilabaey's - alah....subang sangkut kat telinga jer...

EraNaZeErA.. said...

amboi.... besarnya subang sikecik tu... lebih beso dr telinga... heheh.. tp comel je nampak...

insyaallah... nanti ada rezeki tu...

izZti.izztiHa ;-) said...

heheh..begayer sungguh sya ni yerk?gaya cam nak jadi kakak da tu..hehe

mummysya said...

era - kecik tapi berlagak cam org besar kan.....hehehe!!!

izZti - doakan ya dear...

antalya said...

gol & gincu siri baru kah ini?

an.wardrobe said...

amboiii bsubang lanjut yerk :P cute!! ;) besar2 nanti leh jadi model sbb kamu suka bgaya la ariesya. keke