CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, February 25, 2009

Happy Kerr....


Mau tak happy, kalo ko dapat macam nie dengan Family selalu....

Besh aper....







Ekceli, Kin teringat lagi masa mula-mula kahwin. Selalu jugak kuar dgn kawan tengok wayang sampai tengah malam....


kebetulan dapat suami yg sangat sporting habis...Tak tahulah kot-kot masa tu, mood perantin baru ada, so takleh lah nak marah-marah kan.... Kata sayang bini, harus buktikan ok.

Then masa mengandung pun camtu gak, lepas beranak masa tu cutting badan tgh chantek, pun asyik kuar dgn kawan....

Lama-lama macam boring, sebab rasa takde tanggungjawab...

Dari situ, dah mula keluar dgn suami dan family, rasa lagi nikmat. Taklah kata kuar dgn kawan tak besh cuma bezanya adalah amat ketara coz ko keluar dgn orang-orang yang amat penting dalam hidup ko kan...


Masa tu dah tak tinggalkan anak kat mama lagi, selalu keluar makan sama-sama, cuti sama-sama, shopping sama-sama... Semuanya sama-sama lahh.....

Sebab bila kita luangkan masa bersama family, semuanya akan jadik perfecto....

Sekarang ni dah takmoh tinggal suami dan anak lagi dah. Mereka tu semua penting termasuk mak ayah kita.


Pada mereka yang duduk dengan mak ayah atau dema dekat dengan kita, macam Kin.... kira bonus bergandalah tu. Ko takyah balik kampung carik mereka coz diaorg ada depan mata kan....Luangkan lah masa semasa mereka ada.....

Janganlah kita abaikan orang tersayang, kerana mereka memerlukan kita...

Kak Piah, Jah... Korang jalan-jalan jangan tak bawak anak & laki...dosa tau!!!!

psssttt!! Ina, Jib, Tini jadik ke kuar 28Feb nie...hehehehe!!! (dah lama tak jumpo korang)


p/s: nikmatkah......

9 comments:

cik wanie said...

yelah kak sya,
best lagi kalau kluar bersama family,
sbb ia akn mengeratkan lagi tali silaturahim sesama keluarga,
hehehehehe..

akk,
x sabar nak jumpa akk jumaat nie,
akk ada x?
kang pegi2 x der org plak:(
hurm

iena hamdi said...

harus akak cemburu ni.. bila nak g cuti cuti malaysia gak ni...

er.. ada diskaun tak kat gloria tu ekin?.. hehehe

mummysya said...

Wanie - betul...betul..betul.. Adalah yang... akak ada kat KL. Ada projek sabtu ahad.

Kak iena- FOC. Bgth awal-awal jer...

tulipurple said...

betul3...lain skit feel dia kalu outing ngan family kan.
adoiii...sayu aku masuk umah nie iap kali dgr 'rawan'..mcm nak meroyan lak...hehe apa daa aku melalut nie..mcm berhantu ek lagu nie..

Alicia said...

memang best dpt kuar ngan kenkawan...cam i dulu pun gitu gak..lom ada anak dok kuar2 sana sini...dah ada ni apa2 pun mesti pasal anak dulu..

P/S: cool beb u dah sihat kembali...take care!

EraNaZeErA.. said...

betul tu Kin, aku pun centu... suka lagi kalu kuar ngan laki n anak2... walupun anak2 aku buas+ lasak giler.. ttp ok... kekadang kalu tinggalkan kejap pun dah rindu... rasa nak je balik umah cepat2...

tp ko untungla KIN, family dkt n bahagia je... teruskan... bersama kuarga...

Tijah said...

laki kena simpan kin oiii! kang piah terpesona caner? dah la dia tu asikkkkk nak pinjam pestol aku....

kakpiah said...

alal.. kedokot la ko tijah...

Nik Nurehan said...

sporting giler. sbb tu suka baca blog akak kin ni.. best nyer fmily cam k.kin neh.......