CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, February 24, 2009

LEPAKing


Kami berkelah dirumah jer......
Memang gie PD nie nak berehat jer, takdelah plan nak jenjalan kat mana-mana.....

Malas nak kuar dari resort, mama dah standby dgn makanan. Senang kan.......


Since mama dah ada hobi baru, maka tugas memasak sudah bertukar tangan..... MrHazizul take over yaaa....!!!



Alah masak nie jer... Ermmm!!! Aries'sya pun boleh masak kan sayang....


Shedapp.......





Beshnya lepak-lepak sambil makan...


Sejuk plak tuh.... Memalam sunyi jer..... Tak bising pun macam kat KL....

Kalo macam nie tiap-tiap minggu kan syorgaaaa......


p/s: perlu kamu

11 comments:

KV said...

best tu berehat ngan family!

iena hamdi said...

kalau akak dapat join... release kan tekanan yg sangat kuat ni... alangkah bagus nyer kin...

Nik Nurehan said...

adoi x kira la menda simple gini. tapi buat dgn hati ikhlas n penuh dgn kaseh syg okies.. apa lagik. mlantak smpai licin la. keke. nyam nyam..

mummysya said...

KV - betul..betul..betul!!!

Kak Iena - boleh kak!!! kena pandai bajet masa tuh!!!

Ann - betul Ann, macam awk dgn si dia, mana-mana lepak pun besh kan kalo kita buat dgn ikhlas...

Mr Hazizul said...

to Ann : ya betollllll.....

mummysya said...

Mrhazizul - tetiba nie....

Aellynn Darlene said...

mummy sya..

thanks lawat blog alynn. Last week , Friday kot tak silap nampak akak & sekeluarga kat jusco AU2. nak tegur, tp segan sgt.. hehehehe

perasan tak satu couple dok depan kenny rogers, saya pakai baju kurung kuning pastel. Saya pandang je akak, time tu akak nak ke Wendy's. hehehhehe

Salam - http://aellynn.blogspot.com

*SiRibenMerah said...

terliur tgk garam belacan tuh.. slurrppppp.....

tetiba mengidam pulak.. hurmm...

antalya said...

pics makanan ni menggoda2 perutku yg sedang berbunyi uhuu

MasNurin said...

kekekeke tetiba tekak aku tergoda dengan sosej tu.

mummysya said...

Aellynn - oh ye ke. Apasal tak tegur... Akak kine mmg teruk sikit bab-bab nak ingat muka org nie yang....

SiRibenMerah - MENGIDAM!!!! tetiba nie!!!

Antalya - goda....Tergoda, mengoda...hehehehe!!!

MasNurin - SOSEJ tu jer ker... Lain jer maksud ko nie..hehehehe!!!