CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, February 9, 2009

Laundry Nik & Mas


Laundry Nik & Mas nie terletak di Ampang Jaya. Laundry nie milik rakan sekolah masa SMPB. Korang tahu SMPB tu sekolah untuk apa???


Sekolah Menengah (P) Bandaraya kat Changkat Thambi Dollah, Pudu.. Ada sesiapa sekolah situ.... Alah, dedulu sekolah tu bebudak Putrijaya & Sekolah Pudu panggil Sekolah Menengah (P) Bohsi*.... Hahaha!!! Harus dijaga mulut tu ya......

Ok, ok back o the sory..... Kin terpaksa mengadap Laundry nie utk menghantar pakaian untuk digosok...Huhuhuhu!!!






Acik tak larat nak bertenggek kat depan iron board tu nak gosok berjam-jam.... Sakit pinggang den. Lagipun menambahkan duit elektrik mama den jer + buat penat jer.....


Lagipun saper lagi nak sokong kawan kita berniaga kalau bukan kita sendiri kan....Ceh!!!!



Sambil tu, ada tujuh set comforter yang belum diambil setelah sebulan siap dicuci... huhuhu!!! Dah siap pun malas ko...


Kat sini comforter cuma di charge RM9/sahaja... Murah kann...


p/s: adakah dia

4 comments:

an.wardrobe said...

chantek rambut baru ;)

eh kak!! murah giler.. kat kb ni rm 15 tau... ee menci mencii. mahal sungguh :(
nampak gaya kena cr dobi lain ni..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam

1st- luv ya new hair cut.. cute gitew
2nd- waaa ada "maid" tuk tlg iron baju - heaven-nya
3rd- mmg murah sei

DASY world said...

Murah giler kak comforter Rm9 kat tmpt me jejak RM15 klu size queen....

mummysya said...

Salam...

Ann - Jgn menchi....hehehehe!!! meh hantar kat sini....

KP -
1. Thanks... Jgn cakap cute KP, nanti ada yg muntah PINK...hahahaha!!!
2. Maid - terpaksa, keadaan kesihatan tak mengizinkan
3.Murah, kira rezeki lah nie....

Dasy - Murang yang.... Boleh basuh hari-hari...