CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, February 13, 2009

Teaser 5 Secs


Semua dah bersiap nak pi nonton citer GENG The Movie bersama penampilan istimewa Upin & Ipin...

See... Minah nie siap berkebaya & jeans lagi... Siap bersanggul dan ber blusher MAC... Huhuhu!!! Sponsored by Miss Elaine & Miss Jiejie...




Sepantas kilat, habis keje kul 5.30pm, MrHazizul datang kul 5.50pm. Merempits dengan kadar sederhana laju (bukannya bawak Ducati nak speeding okay)...

Sampai rumah dalam kul 6.10pm mandi-mandi dah terus bersiap....



Haruslah bergambor kan.... Mummysya & Aries'sya.....



bersama Miss Elaine yang sedang "HANGIT" berchenta...



Rantai yang sama cuma saiz yang berbeza.....

Sudah berjanji sehidup semati bersama beberapa rakan bloggers yang lain mau ke-temu.

Sudahnya Kami sampai BAPAK punya awal daaaa... nie semua gara-gara MrHazizul yang inginkan kecepatan dari kelewatan...

Akhirnya kami terjebak dgn aktiviti shopping dan makan-makan dulu....

Nanti-nanti, ada lagi tau.... Nie baru teaser 5minits.....


p/s:bangga punyai dia...

9 comments:

cik wanie said...

akk,
chomelnya akk bertudung,
si ariesya tue amboi melaraam yer,
nak kalahkan mummynya lah tue,
hehehehehehehehe....

apapun happy family...

psssstttt,
akk dah bgtau mama ke yg wanie ngn mama akn jumpa korang sekeluarga,
rinduuuuuuuu sgt2:)

mummysya said...

wanie - si kecik tu mmg kuat melaram.... sangat suka make-up nie walaupon mummy nya tak suka....

Doakan kami selalu happy ya...

Dah...jangan lupa bawak kuah rojak..hehehe!! shedaplah...

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. neh yg x sabar nak tau pe citer upin ngan ipin neh..
hiksss... cepat la update kak..
Si Aries'sya nampak da mcm big gurl..
wahhhhhhhhhhh.. suka2.. bole la mummy n anak melaram sama2..

antalya said...

ariesya pkai camne pon tetapp cantik..wahh cantik tu bkn comel hihihihi..cepat la bg review geng kak..xsabar nk tau nih

mummysya said...

siRibenMerah - hikss!!! suspen....Misteri.....

antalya - chantek.... haruslah aries'sya tak lalu makan hari nie....

an.wardrobe said...

sgt chantek dgn pnampilan tbaru ni. ;)

MasNurin said...

comel ler ko bertudung, kebaya anak ko tu beli kat mana? Berkenan lak nengok nanti nak beli kat Nurin ler.

DASY world said...

Comeynya anak dara tu pakai kebaya geram tgk, kak beli dah siap ke? katne?

mummysya said...

ann - Tq..tq... nanti kak Sya belanja roti bakar ya...hehehe!!!

MasNurin - beli kat melaka... Regenya kala tak silap RM100 ke or RM150. banyak color & size utk bebudak...

dasy - beli dah siap yang.... kat melaka.