CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, February 17, 2009

Valentine Kononnnn....


Akhirnya.....


Yukon RM209





Disney cayman Kids RM129







Si anak merasa bangga dan berkata : Chantek kan Daddy, kita sama....

Dengan perasaan nak taknak si Daddy menjawab : Yer, sama.......sambil buat muka pasrah...

hahahaha!!!!

Dalam perjalanan ke parking dengan nada tidak gembira, MrHazizul berbisik manja ditelinga haku.

Haku sudah menjangkakan yang beliau akan mengucapkan "Happy Valentine Day Mummy" akan tetapi MrHazizul berkata
"RM500 kita habis untuk Aries'sya hari nie"..

hahahaha!!!!!


p/s: Happy Valentine Untuk diri sendiri....

23 comments:

mizzelle said...

along..yukon tu sme cm kamal..bufday present die..kaler pn same..hahahaha

Jade said...

anak punye pasal ek..ikutkn je ler...

iena hamdi said...

hahahah kelakar layan kerenah 2 beranak ni.. mak nyer tak dapat apa ker?

by the way kasut yg mr Hazizul awak beli tu sama mcm kasut crocs yg akak belikan utk abang utk raya hr tuh... coklat jugak tapi jenis full kasut bertutup...

p/s: suka tengok Mr H pakai kasut tu nampak matured

Puan Iza said...

Cantik kasut crocs nie....harganya pun cantik gak hehehehe

*SiRibenMerah said...

wahhh.. crocs merah itu sungguh mengancam.. hehehe..=P~

mummysya said...

mizzelle - oh ye ke...

Jade - ermmm!! kalo Kin takkan camtu punya...Ayahnya boleh lah...

Kak iena - Kin suka yang brown, chanteks kan kak!!!

Puan Iza - Kin tak mampu....

SiRibenMerah - yang terancam adalah DADDY nya...hehehehe!!!

kakpiah said...

wakaka..
poyo zul..
tp kasot zul tu hensem la..
aku ckp KASOT yer...

mummysya said...

Kakpiah - poyo-poyo...yor...oooo

Mamamanja said...

cantik... tapi harga mang aiiiiiiiiiiii

mummysya said...

Mamamanja - adoi!!! kalo gaji kin nie,mmg tak mampu kak oiii...

Mama Mya said...

fuyoo cantek kasuk.. harga pun cantik gak hihihi

mama mya
http://www.quefamili.com

mummysya said...

Mama Mya - chantek ker??? Tq... Pakai pun besh...tapi kita takde...

Nik Nurehan said...

sob sob. sini x de. teringin nyer nk ada satu :(

cik wanie said...

amboi si ariesya pun tetap nak jugak,
patutnya kak sya yg dpt hadiah kan dari abg zul,
hurm......

x per,
nanti minta hadiah kat abg zul ok:)
lalalalalalalala:)

Mr Hazizul said...

Hello Min,

Correction, Kamal punya Hydro lah, abg zul punya Yukon...Latest design by Crocs....

Lain kali sila pakai spek mata sebelum comment.....

Lalalalalalalalala....

Mr Hazizul said...

to wanie - kakak kau tu mengada-gada ! abg zul suruh pilih tapi dia ckp xde yg berkenan...

miss jiejie said...

fuyoooo..
chanteks...
hehehe..latest an ??

mizzelle said...

lorr abg zul..kamal ade 2..hydro tu kasut raye die..yukon yg latest..kt xbley nk publish kasot tu..coz tkot die bkk blog..coz tu burfday present die on 26 nehh..hehehe..

mate i clear lg u.....huhuhuhuhuhu

cik wanie said...

to mr hazizul..

ala abg zul,
kak sya mestilah x nak kasut tue,
lain kali suruhlah kak sya pilih set brg kemas ker,
br lah ok,
btul x kak sya...

hahahahahahahahahahaha

(tetap nak menangkan kakak ku okies:) )

cendawanintim said...

alahaiiiii, syioknyer ariesya...

auntie nak jugaklah!!

mummysya said...

ann - dtglah Kl akak bawak awak round sini...

wanie - dah mintak... Kena ttgu bulan April....
TQ coz kesian kan akak...hehehehe!!!

Cen - muat ker aunty nak share dgn aries'sya..hehehehe!!!

antalya said...

smart la crocs mr.hazizul tu

mummysyafie said...

dulu kan..kiter belikan crocs ni tuk daddy n budak² je. tapi bila tengok diaorg pakai n kiter x pakai..macam jeles tau. nak x nak, akhir nya melabur lah jugak tuk diri sendiri. baru lengkap

mummy nye bila lagi?? :)

nanti mesti tergoda tauu tengok ariesya pakai sama macam daddy nya