CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, March 7, 2009

Berinai


U olls tahukan pasal
nie...

So lepas Jumaat lepas keje, sampai rumah around 7pm terus mandi dan bersiap-siap ke Sungai Besi coz esokknya sepupu Kin nak bernikah.


Cadangnya nak say Hello jer..... Oh ye nama sepupu Kin nie Nurizan, panggil Iejan or Panda Jepun..Huhhuhuhu!!!


Tak sangka plak yg minah nie belum habis berinai, bz sangat katanya.....


Sampai-sampai jer, minah nie baru balik dari Jalan TAR. Belum siap berinai....

Ater takkan nak biar tangan kosong kot, makanya Kin & Miss Jiejie pun terus inai-kan....




Inai nie di-import dari Mekah... Mak Long aka mak kepada Iejan nie beli masa pi umrah tahun lepas.... Pekat giler inai nie, kena sikit dah bertanda.....



Harus berposing dulu......



Bab kaki plak, Kin pass kat orang lain.... Penat wei!!!! Kaki Kin dah kebas duduk lama-lama... Huhuhuh!!! Dah tua den nie...






Bila tengok orang nak kahwin nie teringat masa Kin berinai dulu, sampai terkangkang-kangkang orang duk inaikan.


Berinai tangan dan kaki RM60 sahaja... Sangat chantek dan bertahan sampai lepas bersalinkan Aries'sya......


p/s: oh indahnya....

4 comments:

[-suziey-] said...

waaa tahan smpai berslainkan arisya..sounds like bunting pelamin tuh..ekkkkek:D
hmm..tringt masa kawen dulu..huhu..kalu la bole diulang ekmbali..cewah:p

~ Lady ell ~ said...

ha'ah kin..inai mekah ni mmg pekat,tp tk thn lama..n mmg cantik.dia ada 2 jenis tau kin..utk kulit n utk kuku lain..my MIL kalau sesapa gi mekah,mesti menempah brkotak2..apa tknya..bila inai kt kuku tu dh mula kaler oren..dia start menepek lg la..:)

adriea said...

yg gambar last tu... kak kin kan???? santikkk... ;)

mummysya said...

suziey - Ya... kin bunting pelamin...Hehehehe!!! REZEKI.

Lady ell - chantek, ingat nak pesan pada saper yg peri mekah lagilah...

adrie - ya dear...akak lah tu...