CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, March 23, 2009

Berita Gumbira 1


Ekceli ada 2 berita gumbira....

Gumbira giler sampai takde MOOD nak buat keje okay......

Ini Serius!!! sila baca cara Wonder Pet

Berita Gumbira Pertama - 1.

Rumah MrHazizul di Kajang berjaya dijual.....Sila click
sini

Yeayyyyy!!!! Ekceli mmg dah ada buyer, jumaat lepas lawyer call katanya nak bank in RMxxx,xx.75....

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar......

Makanya tinggal 2 rumah jer dgn kami. Satu di Ukay Perdana milik MrHazizul & satu lagi di
Sungai Buloh milik Kin yang tengah under construction. Insyallah, akan siap pada tahun 2010...

Bila ada duit, macam-macam nak buat kan, nak bayar tu, nak bayar nie.........

Berita Gumbira kedua - 2....otw ya....


p/s: Daddy nak itu ini!!!!!

7 comments:

manusia said...

dah lama tak singgah sini...template masih yg lama cuma dah tak sehappening dulu agaknya readers dah tau bnyk auta dari nyata

Mummy Dasy said...

durian runtuh..berita lg 1 tu preggy ke?...

cendawanintim said...

tahniahhhh..

Puan Iza said...

betul2 gembira nie...sbb dpt duit manyak...hehehhe...

*ayu* said...

alhamdulillah...
lega la satu2 prob selesai kan?
:)

Zaza & Haza said...

kalau preggy lagi..syukur alhamdulillah..betambah2 rezeki kin nati..heheeh..kishh2 ariesyaa..

mummysya said...

manusia - kekadang haku terfikir ya, kenapa ko suka baca blog haku.

Kesian ko hidup di alam maya yang yang sungguh tak bermaya.

Ermmmm.... kesian ko, jealouskan haku, tak cukup duit lah tu... tu sebab hidup ko men"JAN" atau kau balaci kepada seorang JAN....

Mummy Dasy - belum lagi yang... belum ada rezeki

Cendawan - Tahniah utk apa. Anyway...thanks!!!

Puan Iza - nak bayar hutang banyak....


Ayu - ada lagi belum selesai....

Zaza - alamak...belum lagi..... Doakan ya...