CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, March 3, 2009

Geng MGS vs SMPB


lepas dari entry nie, Aries'sya beransur pulih....

So aktiviti yang di plan, harus dijalankan....

Dalam kul 2pm, Kin dah terconggok kat JJ maluri. Ada perjumpaan Geng Bas Sekolah...


Pompuan nie lah yg bertanggungjawab mengumpulkan kesemua kami.... Najibah, padan lah ko ajak kitaorg hari nie eks, ko nak bagi kad kahwin rupanya...

Cissh!! Nak jimat setem lah tu, taknak post.....hehehehe!!!

Janji nak datang 6 org, lagi 2 org mungkir janji. Orang lain pun keje gak, takdelah sampai hari sabtu weii!!!! keje takpe, jangan dikerjakan...hehehehe!!!


Kami sepakat makan kat Nandos. Kin suka Nandos nie.... Better dari kenny Rogers kan..kan...


Antara kami bertiga, hanya Sue sajer yg gigih bawak anak. hebatlah ko Sue, Kin takut Aries'sya buat hal kat sini masa tengah sibuk-sibuk borak.



Nie lah dugaan orang beranak, semua org akan alaminya.....

Insyallah, next appointment kita bawak anak masing-masing ya......

Sue kena balik awal coz suaminya sudah menunggu. takkan nak derhaka kot, tak baik tau... dah bagi kuar pun dah cukup baik...


Kin, Kak Sham & Najibah...

Najibah ko dah nak kahwin dah kan..... Beshnya...... Semoga ko happy ya.

Jib, haku tak layan sangat facebook lah..... Tak pandai sangat, haku layan blog jer...

Korang, moga kita jadiks kawan baik sampai bila-bila okay. takmoh dengki sesama sendiri atau tikam belakang sesama kita.... Tak baik tau camtu....


p/s: happy giler

4 comments:

aishifa said...

ni geng kin waktu sek men dulu ker.. best kan sekali skala gathering camni..skali jumpa mcm mcm yg berubah..

Zareda Norman said...

besnyer gathering dengan geng lama kan..

mummysya said...

aishifa - mmg beshhhhh!!!!

Zareda Norman - tulah, kena selalu jumpa....

ai said...

macam ku kenal je ngan 'org yg bawak anak' tu!! keh keh..mmg kenal ngan sue ye? sue tu geng mak ayam aku ;P