CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, March 23, 2009

Jumaat Yang Hangen...


Hangen..... Ya memang Kin hangen....

hangen dengan ini minah.... Sangat mengadas tau......



Sibuk coz asyik nak makan Mcd... Sebenarnya Aries'sya nie nakkan mainan jer bila beli Happy Meal kat Mcd nie.... Bukannya dia makan, kalo makan pun adalah sikit jer, lepas tu mak bapaknya yang belasah, bencik tau!!!!




Dah beli jom kita pegi Kayu plak....



Oh ye, masa nie kul 10.30malam. Memang dah jadik kebiasaan Kin dan family MELEPAK dimalam hari.

Mama kata LEPAK malam-malam nie sejuk...hehehehe!!!




Ko tipu haku lagi yer... Kata ada goreng-goreng, tapi dah berapa kali Kin melangguk kat KAYU nie masih nan adoo....

Masa nie sessi memujuk kami coz katanya tukang masak belum sampai... Nampak jer muka MrHazizul, terus dia sambut we olls dan cakap "I'm Sowyyy"... hahahaha!!!




Minah kecoh sedunia....


Oh ye, nasi lemak kat KAYU ni sambalnya shedappp....Pedassss woooo!!!





Apasal Miss Jiejie nengok roti tisu gitu????.....





Oh yer, roti boom kat sini mmg lembut TAPI sila pastikan anda order roti boom tanpa gula...

Memang besh......

We olls lepak sambil GOSIPing. hehehehehe!!! GOSIP anak beranak takper kan....



p/s: ada kamu jua

11 comments:

cik wanie said...

ingat kan akk hangin pasal apa,
ish ish ish,
rupanya pasal si techik tue,
ciannyer dier,
lalalalalala...

mak ai,
panjangnya roti tisu dier,
hurm,
menakutkan,
wakakakakakakakaka...

nanti bawa kami plak yer:)

mummysya said...

cik wanie - boleh. No prob!!!

syafinaz said...

panjangnye roti tisu tu.smlm saye pun mkn roti tisu gak.tp xlah sepanjang tu.hehee samelah pe'el anak2 kite tu.

mummysya said...

Syafinaz - budak-budak mmg camtu kan....hehehehe!!!

Roti tisu kat sana mmg power!!!

atty's said...

ah kin..ko bergosip pasai pe..tu..citer ah..

mummysya said...

atty's - ssshhhhh!!!!!

Mummy Dasy said...

sama ngan Daneen klu g Mc'D setakat nak toy's jek... macam sedap nasi lomak tu gambo sambal menggiurkan..

Cik Pah said...

suker sungguh kamu anak beranak kluar mlm hari.. tak baik tau berembun selalu.. tak sihat..

mummysya said...

Mummy dasy - hehehehe!!! Perangai bebudak kan, kira sam jer !!!

Sambal itu adalah sangat superb!!!

Che Pah - Kami tak main kat luar, main kat dalam jer...hehehehe!!!

Nik Nurehan said...

huishh! besar nyer roti tisu ni. an sendiri x penah mkn.. best ka?

mummysya said...

Ann - sedap dear....