CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, March 19, 2009

Kesian Aries'sya


Semalam, kin kena jaga Aries'sya extra hours... huhuhuhu!!!

Daddy nya pi main badminton dengan officemates, nanny buat cake, atuk pi surau, Miss Jiejie & Miss Elaine kuar pi pasar malam.

Nak kuar cam boring plak, ambil kertas ajak Aries'sya main conteng-conteng.....

Mula-mula Aries'sya suruh lukis bunga, layan jugak. Lukis pokok pun ok lagi, tetiba dia suruh lukis elephant! Mak oi!!! Kin siap cakap dengan Aries'sya:


Kin : Kak, kakak tahu tak, kakak dapat mummy tak pandai lukis....

Aries'sya: oooooo.... Mummy tak pandai lukis ek, kakak pandai!!!!

hahahahaha!!!! boleh caya ker?????




tekun okay Aries'sya melukis..... hehehehe!!!


Yang nie hasil lukisan mummy nya.....


Saper berani comment, meh sini!!!!!

Takpe kan kak, walaupun Mummy tak pandai lukis, tapi mummy sayang kakak kan!!!!!



p/s:kasihan

3 comments:

cik wanie said...

walaupun mummy ariesya x pandai melukis,
tapi mummy ariesya seorag yg penyayang,
aunty sayang kat mummy arisya nie...

nanti aunty ajar ariesya melukis ok,
tapi aunty nak lukis kat muka ariesya (make up),
hehehehehehe...

antalya said...

xleh tinggal upin ipin ye.agak2 kalo dia suruh lukis fish, akak lukis ikan masin tak hehehe

mummysya said...

wanie- ajar mummynya ber amke up lagi afdal dear...

antalya - amboi...amboi...amboi!!!!