CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, March 31, 2009

Mc




Semalam Kin Mc....

Memang tak boleh bangun... Badan sakit, kepala berat, muntah-muntah lagi.....

Semput mesti ada punya, package penyakit time hujan nie.......

Tido sampai kul 2pm, terus call Wanie cakap tak perlu pegi Office coz Kin dah terbongkang kat rumah...

Luckily MrHazizul cuti jugak.... Nasib baik dah siapkan entry awal-awal.....Hehehehe!!!!

Musim hujan nie, buat Kin takut.... Takut semput nie menjadi-jadi lagi....

Mintak-mintak dijauhkan lah........


p/s: sosial ker???

7 comments:

ai said...

u take care ok...

rillys said...

jaga kesihatan yer...

tipahvogue said...

kin, try jengah blog mamarempit, dia ada pomot susu utk lelah...try la...

get well soon ya! huhuhu

nono said...

take care sis...insyallah.
weekend nie NONO nk p KL...ader rezeki insyallah leh jumpe...hehehe

yong ibu chem said...

take care..

achee_b165 said...

huhuh.. ye ker..siannya!!

sama la ngn oja, klu musim ujan mmg menjadi2, dia pn ada semput.. p-na klu time ujan pun mmg dh fobia dah, risau jer..isk isk!!

harap cpt sembuh ya!!

~p-na mama oja~

mummysya said...

Ai - TQ dear...

Rillys - baek!!!

TipahVogue - SUSU!!!! Alamak, kin tak minom susu lah...

Anyway, thanks dear...

Nono - harus jumpa akak tau....!!!

Yong - TQ dearr!!!

Achee - mcmnielah hidup org berpenyakit kan....

Thanks ya..