CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, March 12, 2009

Mereka Lagi....


Ya..tahu,... tahu... sekarang nie musim boikot mem-boikot....

Tapi Aries'sya belum tahu apa itu BOIKOT. Apa yang dia tahu mintak ajer....

"Daddy, kakak nak makan Mcd lah .!!!" Apa lagi MrHazizul terus zass bawak we olls ke Mcd Ampang...





Masa nie pukul 12.30pagi..... or tengah malam... mana-mana pun boleh kan...

Minah nie bising kata lapar lah... dah lama tak makan Mcd lah... Macam-macamlah alasan dia nak makan...




Mulanya Kin takmoh kuar, ingat nak drive thru jer... tapi terjebak dengan hasutan melepak kat mamak....

Bukan pakai tudung ala cik siti ya..... Shawl yang Kin sebat dalam kete, ater katanya nak tapau Mcd ajerkan....




Suka betul dapat makan Mcd... Siap tunjuk PEACE lagi....

lepas tu we olls lepak kat kedai mamak. Dulu nama kedai mamak nie Craven, now dah tukar plak.


p/s: otw...

6 comments:

cik wanie said...

amboi si techik nie,
sukalah dia dpt mkn mc d kan,
aunty nak chikit bley?
hehehehehe..

akk,
wanie happy tau sbb akhirnya dia nak jugak bergambar ngn wani eok:)
lalalalalalala

[-suziey-] said...

amboi muncung kalah mak nye..:p

Nik Nurehan said...

huish lewat2 pum mngidam nk makan mekdi. bkn nya nk tido. kekeke :P

Mamamanja said...

lambat dia tido erk?

Puan Iza said...

12.30 tgh mlm pi cari McD lagi ker?...tak per, budak2 nya psl...tak kisahlah boikot ke tak...heheheh...

Azure said...

lebat rambut ariesya nie...tantekk