CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, March 30, 2009

Saujana Utama


Kin dah ajak beberapa kali MrHazizul jengah progress rumah kat SU.


Tapi asyik bz jer.... Kalo tak bz, mesti lupa. Akhirnya, sabtu petang we olls pergi jugaklah coz MrHazizul dah tak tahan dengor mulut bini asyik pot pet pot pet.....



See... First two row, dah hampir siap.....



Nie yang row ketiga dan ke empat.....




Cepat plak rasanya kan....


Bila tengok rumah dah hampir siap nie, mula lah fikir macam-macam....

Nak buat tu, nak buat nie.... Masa tu kena sedia duit banyak-banyak. Nak beli semua benda baru kalo boleh.... Boleh kan Daddy???? hehehehe!!!

Adoiiiii... Nak kena kurangkan aktiviti bershopping ker????? Arghhhh!!! Tak sanggup mak!! hehehehe!!!!


p/s: duit oh duit...

10 comments:

::zAsyikein:: said...

mummysya beli kat SU?ehhe abg sulung Kin pun beli kat sana tp dia punya dah siap =)...SU3....

cendawanintim said...

wahhhhhhhh, dah sempat dapat kunci b4 raya nanti kot..

PuteriSatu said...

SU tuh saujana utama ke.....lebih kurang progress umah akak la kot tuh...tapi kira kin lagi cepat kan...

nestumrasberi said...

salam pekenalan
boleh akak link?

kirana said...

tak lama lagi dah tu...siap duit jer laa


eh kin...nape la kite ni asik tak leh masuk blog awk ni..asik opration aborted jerrrr

Nik Nurehan said...

kalau dh jenis suka bshopping camne nk kurangkan? eeee ;) mata ni x leh tengok menda chantek&baru :)

mummysya said...

zAsyikein - Yap. SU2 kalo tak silap kin... Oh ye ker, kin punya biasa jer...

Cen - alamak!!! Raya ker????

PuteriSatu - awak pun beli kat situ jugak ker?

Nestumrasberi - silakan kak!!!

Kirana - alamak..... kena minta tlg MrHazizul check lah dear.... nanti Kin bgth ya, dah ramai dah bgth nie...

Ann - camner nak selesaikan masalah nie...hehehehehe!!!

EraNaZeErA.. said...

wah... lepas ni ko jd cam aku lah yer... rambang mata... suma nak baru hehehe... so bersiap sedialah PULUS yg akan berterbangan keluar.... hehehe

noor said...

kin...nanti leh la kita berjiran....race kat guthrie g kerja pagi2 buta...hehehe

noor said...

ramai member2 satu opis sy beli kat sini...saya pun mula2 nyaris nak amik kat sini, tp tak jadi amik kat su3....