CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, March 25, 2009

Semenyih Lagi...


We olls balik Semenyih weekend yang lepas. Biasalah, bila dah kahwin nie tanggungjawab kita besar, semua hati kena jaga....

Betul tak???



Kalo lah MIL kin yang jaga Aries'sya, agaknya rumah takleh tersusun camgini. Tapi bila dedua cucu MIL kin balik inc Aries'sya, semua kerusi nie akan bergerak.....




MIL Kin risaukan anak lelaki nya yang sorang nie. mengades betul, sakit kepala sikit macam sakit teruk. My MIL pun apa lagi, suruh anak dia duduk, terus check BP.

Dah macam clinic plak.....




My FIL dah beransur sihat sepenuhnya....

Makin tembam ko. Bak kata dia "macamana ayah tak tembam, makan tido, makan tido"... "Ayah, Kin tak tido pun tembam jugak, camner nie?????"




Leka Aries'sya menengok aksi daddy nya yg mengada-ngada....




Nasib baik MIL kin suruh Kin check sekali, kalo tak maunya kes pilih kasih nie....

Hehehehe!!! Kin plak yang mengelabah kan.... Oh ye, insyallah, FIL kin nak buat family vacation nanti, insyallah next month....

Alamak, kin tak cukup cuti lah kalo tambah lagi koleksi percutian... MrHazizul lagilah, dah hampir habis cutinya....

Camner nie???? Unpaid leave boleh kaaaa....


p/s: saper nak jual cuti

10 comments:

KV said...

kalo lah cuti buleh jual agaknya ramai staff ofis kv ni jual cuti. Hihi.

mummysya said...

KV - tulah pasal, cuti banyak pun still tak cukup....

PuteriSatu said...

sejuk je tengok hall MIL & FIL kin tuh kan...suka akak tengok...

☆ lieya latif ☆ said...

cantik kin susun atur perabot...kemas jek...betul tu kalo umah takde budak leh laa kemas2 camtu kan....kalo ade budak payah sikit.....

bestnye nak gi cuti2...kemane laa destinasi yeak...tak saba nak tau nieh...

mummysya said...

Puteri satu - yelah kak, takde siapa kat rumah tu. Tinggal berdua jer, saper lah yg sepahkan plak...

Lieya- KEMAS!!!!
nanti ya, kalo dah pegi baru bgth, kalo tak kang ader jer yg sibuk ambil tahu hal orang. hehehehe!!!

cendawanintim said...

cuti saya banyak lagik wakkk....!!

ai said...

canteknye umah mil kau kin. sejukkk je mata memandang..

Deqna said...

cantik rmh mertua, pandai MIL menghias.

Zanna_MamaBatrice said...

cantik & kemas jer umah MIL kak kin nie........
yelah....xde budak kecik kna....he he he......umah MIL zana, tunggang langgang dah di kerjakan batrice......nenek dia pun dah nak malas dah nak mengemas...kemas2 ada jer tangan gatai yg selongkar balik...

kakpiah said...

cantek nyer umah mentua ko kin....
terutamanyer kapet dia tu...
muahahaha!!!

pasti mengundang chemburu di hati...

;D