CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, March 2, 2009

Yourcheff.com


Lapar!!... Ya..ya.. haku sangat lapar macam nak campak jam baru Kak Piah... *err, matilah haku*.. Piah, haku tahu ko sengaja garuk hidung ko tadi.... Benciks tau!!!!

Dek kerana tak tahan nafsu lapar *bukan nafsu serkah ya* , haku jejak ke tempat memula dating dgn "MrS" dulu....Yourcheff.com


Lama dah tu....






Nasib baik ada selipar baru nie.... Chantek tak???.... hehehehe!!!



Lasagne Manzo Al Forno... Shedap....



mango juice....

Jumlah keseluruhan termasuk tax RM28.60.


p/s: perang hampir bermula

7 comments:

KV said...

wah, korang dah siap M 16 dah ker? Hik hik.

Niway, selipar baru comel la!!

MasNurin said...

Kalu selipar ko tuh kaler pink lagi cun nok, ayu jer..ekeke mak kan suka pink.Tekak aku rasa tergoda ngan lasagne tu.

cendawanintim said...

lapar laaaaa...uwaaaaaa

Nik Nurehan said...

wah nama Lasagne tu, unik jek. keke. beef ker?? aduhaii.. shedapp!! smestinya peberet kami ank branak. keke.

[[ yong ibu chem ]] said...

selipar tu lawa lah!

re: kin, thanks..bagi semangat..ye lah, hidup ni klu tak de mslh rasa pelik kan... nak buat mcm mana..terima lah...

antalya said...

tergoda ngan lasagne tu

mummysya said...

KV - bukan setakat M16, set utk letupkan pun ada....

MasNurin - ya, mcm kita ibu-ibu chomel yg sayangkan anak, mmg sesuai warna PINK nie....hehehe!!

Lasagne tu shedapppppp...

Ann - beef dear....

Yong - lawa kan....
Hope awak ok dear, camnie lah hidup....

antalya - shedappppp