CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 28, 2009

Alhamdulillah....

Salam....

Hai.......

Firstly Kin nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan bloggers yang sudi tanya khabar setiap hari, sms, call dan email....

Terima kasih sangat. Pada yang comments juga, Kin dan Zul hargai sangat.

Alhamdulillah, MrHazizul dah semakin pulih cuma masih perlu banyak berehat. Menurut MrHazizul, kali terakhir dia masuk hospital masa umur 17 tahun, maknanya dah 19 tahun yang lepas berbanding dengan Kin yang boleh dikatakan tiap-tiap tahun menginap di hospital....Hehehehe!!!

Memang penat jaga orang sakit nie, banyak sangat merintahnya...hehehehe!!!

Masa nielah menuntut kesabaran yang banyak sangat......

Dan dua hari Kin bercuti, esok Rabu Insyallah Kin akan mula bekerja.....

Tapi badan dah rasa semacam.... Harap-harap semuanya akan okay...

Insyallah, kalo punya masa Kin update ya.....


Salam Sayang U Olls...

8 comments:

Cik Wanie said...

alhamdullilah,
abg zul dah kembali ok:)
suruh dia jgn lupa mkn ubat,
dan rest ngn secukupnya,
akak pun sama tau,
jaga kesihatan..

luv u n miss u alwaz:)

Zaza & Haza said...

salam kin, syukur alhamdulilah mrhazizul da sihat, mudah2an biarlah nati dia sìhat sepenuhnya n to kin, take a gud care of urself dear, jgn kin plak yg sakit nati . .

danishahumaira said...

alhamdulillah, biasa la jg org sakit ni, I pernah jg my hubby masa tu tengah mengandung 7 bulan nasib baik 1 mlm je he he he

:: HUSNA :: said...

alhamdullillah husband akak dh sihat..
akak pon kena jg kesihattan jgk..

nestumrasberi said...

alhamdulillah mr h dah sihat
kin pun kena jaga kesihatan jugak
2 3 hari lagi ada majlis besar kan

Puan Iza said...

SEmoga mr. hazizul cepat sembuh yea...

Umi Ain said...

salam kin...

alhamdulillah hubby kin dah sihat... kekiranya ni kali pertama kin jaga hubby kat spital laa ek... biasa laa orang sakit memang banyak kerenah.. yang penting skang ni kin jaga diri bebaik tau.. pas ni leh update selalu ekk... windu nak baca citer2 kin...

iena hamdi said...

alhamdulillah...

salam kat mr hazizul k...

memang org lelaki ni jarang sakit.. tapi bila dah sakit... ya ampun... dia nyer kerenah.. hahahahahhaha