CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, April 20, 2009

Atlantis Gift Shop


Lepas penat lelah didalam Aquaria, haruslah singgah ke Atlantis Gift Shop, kat sini ada macam-macam souvenirs. Maklumlah bukan untuk kami bedua pun, untuk anak-anak, bagi dema teruja bila balik nanti.

Lagipun boleh tunjuk kat bapak masing-masing yang mak-maknya menggunakan sebaik mungkin duit bekalan si suami pada si isteri.... hehehehehe!!!




Aries'sya apa lagi, sangat teruja dapat masuk kat kedai nie. kehulu-ke hilir dia berlari sambil bergurau senda bersama "kekasih Pinjaman Sementara" itew....




Nanny pun excited duk pilihkan cucunya......




Ada juga pilihan sendiri....



Masa untuk pulang, harus bergambor dulu kan.....



Kami...... Ibu-ibu dan anak-anaks.....


Dari Aquaria, kami terus ke Kayu coz perut dah macam mau pecah menyanyikan lagu lapar...

Memang happy dan penat tentulah, nama pun melayan kerenah budak-budak kan.

Kak Piah, thanks ya coz sudi berjalan bersama kami anak-beranak, lain kali ko nak join lagi tak??


p/s: penat tapi happy

5 comments:

KV said...

syok ah!

Cik Pah said...

huhu..kekasih pinjaman sementara ? kita hanya mampu merancang..best ayat tuh.. aku suker.. match skali diorang berdua tuh..sanggup ke kin berbesan ngan piah belunchas tuh..

rillys said...

the kids mmg having fun sungguh!

achee_b165 said...

tomei arie'sya..rambut yg mahal tuh..hehe!

~p-na mama oja~

mummysya said...

KV -syokkkkk...

Che Pah - masalahnya kami berdua nie tak baik, asyik gaduh jer...

Rillys - yap, they r.

achee - hehehehe....