CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 23, 2009

Bantuan


Salam....

Selamat Pagi Semua.....

U olls !!! Kin nak minta tolong sikit...

Korang tahu tak kat mana ada jual baju kurung budak ready made. Untuk Aries'sya...

Kin dah puas cari semalam dengan MrHazizul kat area Jalan TAR, langsung takde... Kalo boleh kin nak cariks plain color, takmoh bunga-bunga cinta.

Esok nak guna nie....

Tolong ya kalo ada sesiapa tahu....


Thanks....

4 comments:

cokolat said...

aku tak sure ada yang plain atau tak but last saturday sangat banyak baju kurung for kiddos dekat kiosk luar giant, kota damansara. :)

mummysya said...

Cok - oh ye ker... Insyallah, kalo sempat aku pi sanalah kalo dah takde tempat lain lagi.

Thanks ya.

~mama danish~ said...

mummysya, dah try tgk kat kompleks pkns shah alam??

mama-syira said...

kalo time bukan Hari Raya memang susah nak cari baju kurung budak kin. tapi try2 lah survey kat kompleks pkns shah alam, SACC Mall ke.. semoga berjaya.