CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 3, 2009

Bowler......


Ekceli tis week, MrHazizul tengah sibuk main bowling....


Jumaat nanti akan ada tournament dengan bebudak officenya. Beberapa hari yang lepas, dia duk main kat Ampang Point.

Tapi lepas maghrib semalam, dia ajak Kin dan Aries'sya pi BTS. Adoi!!!! Acik malas lah coz Aries'sya nie mmg minat giler dengan bowling....



Pics nie Aries'sya yang snap...

Since Aries'sya sudah tahu, kenalah pi jugak kan... Bising mulutnya, duk pot pet pasal nak main bowling macam daddy.....

So Kin apa lagi, since MrHazizul beria-ia nak ajak kami berdua, bawak ler sekali bola. Ingat nak hayun sedas dua....

Sambil tu MrHazizul nak pi resurface bola.

Sekali Aries'sya sudah merengek nakkan bola bowling.....





Dia siap kata "Mummy, kakak boleh angkat ball nie".....

So MrHazizul pun sudah terpedaya dengan kata-kata Aries'sya, terus dia cakap "Kakak boleh bawak ker bola tu"

Apalagi terus dia cakap "Kakak boleh pegang lah daddy"..... hehehehehe!!!!



Sudah pegang takmoh lepas......

INI SERIUS!!!!!

Then MrHazizul pun kata ok since dia nampak Aries'sya boleh angkat, terus bayar. Saiz 6, RM210....



Wahhhh!!! Ini budak sudah ada bola.....


Makcik Piah, Makcik Tipah.... Bila mau lawan????? Hahahaha... Ada berannnnn....



Siap posing dengan bola lagi...


Apalagi, dah dapat bola mesti kena main kan....

Jommmm.....



p/s: nak bag baru daddy..

5 comments:

cik wanie said...

aunty wanie nak lawan lah ngn ariesya main bowling,
wakakakakakaka,
tgk siapa yg kena,
hik hik hik...

rindoo sama kamoo wahai ariesya,
muah muah muah

Nik Nurehan said...

kecik2 dh ada bola sendiri.
hebat ;)
nsib ler ayh dier mmg gilerkan bowlim. keke.

tipahvogue said...

wahhhhh...aku sangat2 jeles hoccay!!! hah..set time lekaih, jom celen ngan aunty [mukan makcik hoccay!!] wakakaka...*dasar tak sedow diri*

syafinaz said...

anak dara ni nnt blh ganti shalin zulkefli.bagusla asah bakat dr kecik.dah beso jd atlet negara.x berat ke ariesya.nnt lwn ngan aunty ok!

mummysya said...

Wanie - Jom kita lawan!!!

Ann - mmg Aries'sya minat sangat ann.

Makcik Tipah - ya..ya..Aunty tipah.. Hehehehe!!!

Syafinaz - tak berat sgt, Aries'sya boleh angkat.

Boleh. Jom kita main sama.