CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 10, 2009

Crocs


MrHazizul ajak pi Crocs.


Pening Kin nengok kasut bergantung..... Macam nak muntah pun ado.....




Budak nie macam nak taknak jer layan.


Kin minta saiz 6, katanya takde stock. Ekceli Kin dah request since bulan lepas, bila repeat datang balik bulan nie saiz masih takde....


Kin tanyalah, awat takde saiz nie. Selamba jer dia jawab "Kalo kedai saya, dah lama saya simpan stock kak"...

Ayooo... Manisnya budi pekerti ko dik, tapi takpe, akak maafkan ko sebab mood akak tengah baik...

Lain kali jangan buat lagi tauuuuuu.... Sambil jeling panjang....Bencik tau..



Rileks jer dia menyusu kat sini.....



Design yang Kin nak tu takde, MrHazizul suruh pilih yang lain.


Kiranya dia yang pilihlah...... Sukahatilah yang, i terima jer......


U beli i lagi suka......

Thanks dear.....


p/s: Tak sabar tunggu sabtu...

1 comments:

syafinaz said...

hai kin..shooping sgt awak ye.ni nk citer la ckit.last week sya pun gi crocs gak.tgk2 kasut utk hubby.

staff kt ctu pun mcm nak tak nak je layan customer.siap sound kt sya soh ltk anak2 kt luar.suke hati dia je bercakap.

sya sound balik ckp "ko nak jage ke kalo aku ltk budak2 ni kt luar"?dia diam je.biaselah anak2 tu usik sane sini.budak2..bile mtk size memanjang xde.x pg cari da kate xde.hampeh betul budak tu!

eee geram betul mase tu.elok2 kite nak beli.langsung x jadi.nasib baik husband sya x dgr mase bdk tu soh ltk anak2 kt luar.kalo x menanah telinge minah tu kene laser..