CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 7, 2009

Lisa d' PinkJamboo


Entry nie Ahad punya citer looo....


Ekceli last week, Kin duk ber YM dengan Lisa. Kami selalu chat bersama. So Kin lebih kenal dia masa chat coz dia rajin borak macam Kin. Lisa nie blogger jugak, ibu muda yang sweet.

Chomel, sama comel dgn baby nya, Tasya....

Lisa ada bukak booth kat capsquare flea market, so dia ada ajak Kin ke kedainya.

Kebetulan Ahad kan hujan, Aries'sya plak bangun agak lewat around 3pm.



Dalam kul 3.30pm, hujan masih tak henti. Kin ajak jugak MrHazizul pegi jugak since Aries'sya sedang leka menonton Wonder Pets.

Tu MrHazizul tengah duk leka borak pasal camera dengan hubby Lisa, Mohsein. Memasing memang minat giler dgn photography nie....Hehehehe!!!



Lisa & Tasya.


Sweet jer mummy dan anak nie. PinkJamboo betulllllll.....



Lisa jual shawl dan bracelet... Semuanya sangat chantek.....




Baby nie cute sangat tau..... Teringat Kin pada Aries'sya masa kecik-kecik dulu...




Kin nak suruh Lisa buat Bracelet satu utk Kin...... Masa tu Tasya duk layan live's Band.



MrHazizul duk layan surfing item. Baju kat brother nie mmg chantek dan simple. Harganya pun boleh tahan juga...hehehehe!!!!






Lama jugak we olls kat Sini. Around one hour plus. Jalan-jalan, pusing-pusing sambil shopping secara kecil-kecilan.

Oh ye, Lisa nie peramah dan sangat business minded. Kami berdua bernaung dengan Bintang yang sama, GEMINI......

Lisa, nice to meet you. Jangan lupa sms i bila u bukak booth kat Damansara ya....


p/s: aku bebas akhirnya

5 comments:

kakpiah said...

kiutnyer baby tuuuu..

kalo beli shawl bleh dpt free baby tasya tu tak?? hehehe..

mummysya said...

Kak Piah - bolehhhhhhhh... kalo ko brann tanya mak dia.

hehehehehe!!

PinkJamboo said...

mummysya: kak kin..thank you so much for updating da pixs kat capsquare in ur blog..i really really really appreciate it. lisa update arini tau.heheh..

kakpiah: salam kak piah? alamak, beli shawl nak free tasya? adoi! hehehe..beli shawl dpt free kiss dr tasya bole ler..

cik wanie said...

akak sya,
chomelnyer baby tasha tue,
geram tgk ...

hurm,
ada shawl jugak yer kat situ,
harus kena rembat satu nie,
wakakakakaka..

akak!!!!
wanie pun bintang gemini jugak!!!!
(tetap nak jugak kan)

PinkJamboo said...

cik wanie..
heloo...if dtg kl nanti, jemput la singgah my stall kat downtown..ajak la kak kin skali..kite geng la..same same gemini!hehe