CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 21, 2009

Final Pre-Pro Meeting


Oh ye, Jumaat nie, Abang Long Kin akan bernikah....

Jumaat okay, Tok Kadi bz so kena cepatkan satu hari awal yang sepatutnya Sabtu. Nikah di Masjid Hidayah pukul 10am.

Pagi giler tu, disebabkan hari tu Jumaat, kenalah pagi kan. Anyway, takpelah janji selamat.




Apasal minah nie, macam nie...pelik-pelik....


So we olls ke rumah besan mama, nak confirmkan apa yang patut.

Hantaran nak letak mana and so on. Cuma yang pelik, Tok kadi kata, takyah susun hantaran sekali, habis nak campak hantaran kat mana????

Nak lah jugak ambil gambor hantaran kat Masjid kan. Ha!!! Tu semua pihak pompuan kena confirmkan, either nak letak kat rumah atau bawak terus ke Masjid.




Yang pakai tudung coklat dan baju hijau tu, besan my mum.

Sangat lemah lembut orangnya, dan tiap kali kami datang mesti dia siap masakkan we olls makanan.


Si Pink lady itu bakal SIL Kin, alahai keding nya ko.... Tengah tu my bro dan yang tudung hijau tu nak ker Kin kenalkan???..Hehehehe!!!



Nampak tu Aries'sya makan sampai nampak panties...


Suka betul dia duk layan karipap home made...
sampai daddy dia panggil pun buat tak tahu..... hehehehe!!!

So Jumaat nie Kin bercuti, plan pun dah tunggang langgang. Hantaran nak bawak 11 dulang, orang yang nak bawak hantaran semua keje, maklumlah plan asalnya Sabtu, nie dah ke Jumaat...

Dugaan-dugaan. Ada sesiapa nak offer diri bawak hantaran pengantin...

Charge kira jam boleh?


p/s: amalkan

7 comments:

Cik Wanie said...

kak sya,
nak jadik tukang bawa hantaran,
blh kah???
hik hik hik hik...

ala chomelnyer dak kechik tue sambil layan karipap,
hik hik hik hik...

buat yg terbaik yer:)

Wahizah said...

ishhh..nnt turn akk lak bzi mcm sya ni bulan nov nnt..adik akk yg pompuan tu nak kawin..haizzz..belah pompuan lagi byk kojo oiiiiiiiiii...hukhukhuk..nak dtg spore tolong? hehehehe

apa2 pun akk doa kan semua berjalan dgn lancar & selamat. amin.

mummysya said...

Wanie - apa yang penting, KERJASAMA!!! hehehehehe!!!

Kak Wahizah - mmg pun. Pompuan punya part lagi leceh, anyway Kin dah lama tak pi Singapore...

PinkJamboo said...

kak kin..tasya dah beransur pulih..if u need my help, i will always be here...take care kak! kerjasama..lalalalla..heheheh

mummysya said...

Lisa - hehehehe!!! TQ dear.

Alhamdulillah, Tasya dah okay. Akak nak sms awak tapi risau awak penat.

Anyway, u take care to dear...

Cik Pah said...

baguslah nikah jumaat pagi.. tok kadi pun tak tanyer banyak.. yelah dia kan nak mengejar sembahyang jumaat.. slamat abng kin tuh..

mummysya said...

Cik Pah - sekali dia tanya macam2... baru happening masa nikah!