CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, April 20, 2009

Gadis Dan Bola


5th May 2009 nanti, genap Aries'sya 3 tahun....









Aries'sya dah besar sekarang. Dah boleh harap.

Kalo setakat nak suruh ambil itu ini memang boleh diharapkan. Aries'sya dah pandai mengira, mengenal warna, kenal haiwan, benda, pandai mengeluh dan sebagainya....

Mulut pun asyiklah duk pot pet tak henti-henti.....

Kin ingat nak masukkan Aries'sya pra-sekolah, nak bagi dia bergaul dengan budak-budak sebaya dengannya....

Kesian tengok dia takde kawan, asyik-asyik tengok cartoon dan main games.

Korang rasa, okay ker dengan umur Aries'sya sekarang kalo Kin daftarkan ke Pra-school...


p/s: sayang bangat

6 comments:

Cik Wanie said...

ok sgt2 kalau si ariesya dimasukkan ke pra sekolah,
sbb pada pandangan wanie,
di ammg blh pergi jauh,
dia pintar,aktif dan pandai berkata-kata...

hurm,
apapun aunty wnaie sayang dier:)
hik hik hik

yong ibu chem said...

sebaya anak kita rupanya...

plan gak nak masukkan my chem tu ke pre school..biar dia belajar sikit kan..

mummysya said...

Wanie - tulah pasal, dia dah boleh jadik geng orang besar...

Yong - oh ye ke.....

Tulah, rasanya mmg dah masa pun kot...

Wahizah said...

It's good for her to attend the pre-school. Bagus utk minda dia. And it's a preparation for her to enter to the school world. Mesti best punya. Nnt dia mesti ghairah kin. Go ahead & register her!

Cik Pah said...

boleh takde masalah punyer..nnt lagi bijak dan cerdas.. payah lah plak awak nak jawab soalan soalan yg kluar dar mulut dia tuh nnt,,

mummysya said...

Kak Wahizah - ok kak!!! lepas nie nak google lah.

Che Pah - maybe soalan tu nanti, Kin pun tak reti nak jawab...

heheheheh!!!