CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 17, 2009

Iklan


Transformasi.....

Ceh!!!!! Poyo....

Pics-pics nie akan dimuatkan dalam edisi majalah Pengantin untuk Iklan SYAZUL ENTERPRISE....

Nak upah model kat luar kang, bapak punya mahal... Jadiknya pakai muka bini sendirilah kata MrHazizul.....




yg duk tertepek kat muka tu, gel apa ntah, Kin lupa nak tanya.... kena tanya Cik Wanie ya....



Belum habis lagi nie, sajer gatal nak tunjuk.... Lepas nie nak kena edit letak info bagai.... Tu semua keje MrHazizul, dia yang akan buat.

Bila iklan dah kuar majalah, kin publish ya....Asyik-asyik pakai muka client, kali nie nak test market pakai muka bini tokey.... Mana tahu rezeki datang macam air terjun nanti, aminn.

Terima kasih buat jurumekap yang di-import khas dari Butik SNS Anggun, Cik Wanie....

Luv u lah dik....

5 comments:

miss jiejie said...

sedey owwhh..
name cik yang amek gambar tak disebut.....
puuuiitt..

antalya said...

ada perasan syazul enterprise kat kolum iklan dlm majalah pengantin :-D

Zaza & Haza said...

sama macam antalya.. zaza pun baru perasan nama syazul enteprise semlm dalam majalah pengantin.. saya jakun sebentar sebab macam biasa nampak syazul enterprise thru blog b4 nampak kat majalah pengantin tu... :)

cik wanie said...

hik hik hik,
cantik x kakak saya setelah di transformasikan,
hurm,
tue blum lagi pakai baju yg disediakan kannn,
hik hik hik...

Wahizah said...

insyaallah, akk doa kan semoga business zul & wanie maju jaya.