CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 16, 2009

InnerShine Pati Prun


foto kredit to : prettybeautiful

Iklan jap:
(kang kalo tak kredit kang, ada plak langau sanggup pi report kat tuan punya blog, biasalah takde keje kan)

Korang pernah rasa tak innershine Prunes nie...

Siapa pernah rasa, Kin nak tahu rasanya masam ker pahit ya....

Sebabnya Kin dah lama beli tapi masih belum berani menelannya.... Sampai MrHazizul dah bising, katanya " Mummy nie asyik beli jer tapi tak pernah makan pun"..

Oww.... MrHazizul sudah berbunyi, makanya harus ku telan juga....

Kalo ada sesiapa yang pernah cuba, share sikit dengan Kin rasanya....


p/s: banyak betul

12 comments:

Zuhaini said...

erm.. tatau la.. x pernah rasa! :( sori..

www.my-alia.com

lady D said...

a'ah nak tau gak pe rasanya..klu sdp leh gak lady D nak beli

Zanna_MamaBatrice said...

kin rasanyer cam jus prune jer...cam jus ribena tu....shedap tau.......yummy yummy

Jua Zulkef said...

hi, ipernah rasa..sebiji macam makan buah prune. tapi bg i lg sedap pati beri...yg ni rasa macam ribena.

mediahorizon said...

rasanya terlalu manis... rasa macam tak lalu minum.. erk

atty's said...

sedap sya.rsa cam air anggur tuh..ribena.

aNIe said...

Kin...sedap pati prune ni...akak dah minum berbotol botol...sayangnya botol tu kecik je...rasa macam tak puas...

mummysya said...

Zuhaini - its ok dear.... Tq

Lady D - Nanti kin buat entry bila dah start minum ya.

MamaBatrice - oh yer ker. Mesti kena cuba nie.

Jua - alrite, confident boleh minom nie.

medaihorizon - yer ker, manis ke masam??

atty - betul ker nie....macam-macam pendapat nie.

Anie- betul nie kak!!! Kin kena cuba jugak nie.....

yong ibu chem said...

kin, yong mmg minum menda alah ni... rasanya, best lah kin. tak mcm mkn ubat pun!

try lah nanti..

Zaza & Haza said...

salam kin...
zaza penah rasa.. mmg sdp sgt.. rasa nak minum selalu tapi mahal jugak menda alah ni.. anyway nati merah2 pipi kin nati.. cumel..
p/s : suka tgk kin pakai tudung baru kin tu..

syafinaz said...

sedap2..rase same dgn buah prune sunsweet tu.minum sblm tido.

mummysyafie said...

kin, ok je rasa nya. macam uah prunes gak cuma manis sikit.

kiter dah amalkan sejak dua bulan lepas..non ada sembelit lagi. lancar je bila membuang..hihihih