CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, May 4, 2009

KLCC vs ToyrUs


Ada sesiapa yang rindukan budak kecik nie.... hehehehehe!!!!!




Panjang betul rasanya cuti kali nie......

Lupa kin nak wish Selamat Hari Pekerja kepada semua..... Maklumlah, bila dapat bercuti bersama orang tersayang, takde apa yang lebih bermakna....

Lupa hutang kejap, lupa masalah dan segalanya..... Release tension kejap....

Jumaat, kali nie cuti panjang 3 hari Kin dan family tak kemana-mana coz esoknya, sabtu Abang Long akan bersanding di rumah perempuan. Hari tu nikah jer, so nie sanding lah plak....


Jumaat, lepas solat kami ke KLCC. Mulanya ke Maxis, nak tukar sim card papa then dah alang-alang kat KLCC, jalan-jalan lah teruskan.....

Dari Maxis, Aries'sya sudah nampak mainan nie semua. Haruslah singgah, main jap dan Aries'sya sudah perasan dibelakangnya ada ToyrUs..... Muahahahaha!!!!



Nampak tu kat belakang tu ada ToyrUs.....


Aries'sya sudah berkenankan Scooter nie..... MrHazizul tak bagi takut Aries'sya tak pandai control....

Takut anak daranya jatuh..... Kang kurang wang hantarannya nanti...Hehehehehe!!!


Takpelah, tak dapat beli janji boleh try kejap.....


Siap posing lagi.... Siannnnnn....


Tapi dia sudah beralih arah ke Roller Blade... Mak ai..... Scooter dan Roller blade, sama bahaya kak oi.....


Tapi yang nie MrHazizul kasi plak.... pelik-pelik.....


Selepas ditimbang tara, Roller blade nie tidak mencapai piawaian kami. Kerana ia perlu proses pengimbangan diri yang stabil, kalo tak maunya tersungkur.....


Ada satu lagi, Roller Skate, yang nie selamat sikit.... Tak perlu imbang badan kerana roller nya stabil.......


So selepas Aries'sya cuba, memang selamat.......




Ada safety bagai..... Ok cun, yang nie boleh..... Daddy pun suka.....



Kakak nak ini mummy!!!!



Masa nie dia tengah duk pujuk Daddynya nakkan Play Doh.... Bukan main lagi dia pujuk siap peluk bagai.......

Mulanya daddy tak bagi takut melekat kat sofa dan lantai, tapi bila anaknya mula cakap macam-macam nak kuatkan lagi pengaruhnya, akhirnya daddy kalah.....

Suka betul Kin tengok Aries'sya sekarang dah pandai pujuk dan sangat petah bercakap...

Dari KLCC, kami terus balik coz nak ambil baju untuk Sanding nanti.........


p/s: salah aku kah???

5 comments:

Cik Wanie said...

aunty wanie rindoo sama ariesya,
dah x sabar mau ketemu nie,
esk dah mau berangkat ke kl,
hik hik hik hik.....

wah wah wah,
ada mainan baru,
haruslah kakak tunjukkan skill kat aunty kannnnn,
hurm,

KV said...

alahai comel posing lentok senget2. Cute!! Dan sungguh pandai memujuk rayu daddy. Ahaha

mummysya said...

Wanie - muahahahaha!!! Tak sabar nie.

KV - budak-budak zaman sekarang kan...hehehehe!!!

Waktu kita dulu lain-lain.

rillys said...

syabas! ariessya menang...hehe

mummysya said...

rillys - tumpas akhirnya...hehehehe!!!