CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 22, 2009

Kunang-Kunang

Dari sini, we olls terus pi dinner....

Papa dan Mama sepakat berdua mahu membelanja anak-anak, cucu dan menantunya.....


Kami ke Kunang-Kunang.

First time kami kesini, dan lokasinya terletak di Lingakaran Tengah 2, Gombak. Korang ikut jer MRR2 tu, sangat senang nak cari....




Antara makanan yang kami order, Laksa Kedah, Mee Hoon Singapore, Kueh teow goreng, Seafood fried rice, Spaghetti meatball, Rib Eye Steak, cucur ikan bilis dan keropok Lekor....



Gediks okay..... Alamak Kakak kan gegirl, apasal main Superman.... Cet!!!




Miss Elaine & Miss Jiejie


Overall makanan kat sini memang shedap....

Esp Fried Mee Hoon Singapore, sangatlah lazat. Kiranya tak rugilah kalo korang nak cuba....


P/s: dah lambat nie

7 comments:

Zuhaini said...

err.. mahal tak...?

syafinaz said...

kin selalu makan kt tempat yang best2 ye!

sume nampak lazattttt je..nak try gak lah.heheheee

kakpiah said...

tu Rantaro punyer otomen ker aaaa?
tetiba jejak kaseh..
wakaka...

zai@umiaiman said...

emmm nmpk sedap tu... harga dia ok ke?

antalya said...

mcm menarik jer tempat nih..konpem mau pegi lepas abes berpantang 'diet' nanti

Me, Mrs Taj said...

dh lmbt period ke kak? bestnya klu lambat! bgtau la apa dia yg lambat??

mummysya said...

zuhaini - bolehlah tahan.

Syafinaz - cubalah, berbaloi dear.

Kak Piah - jejak kasih! Kena masuk tv nie.

Umiaiman - harganya blh tahan lah, nak kata mahal pun tak, murah pun tak.

Antalya - harus pegi dik!

MrsTaj - dah takde rezeki yang..sedeynya.