CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 10, 2009

MidValley


Hehehehehe!!!! We olls jalan-jalan lagi lepas keje.
Sebenarnya, Kin dan MrHazizul plan nak pi Mid Valley coz nak pi carik barang sikit......

Kebetulan Mama & The Geng pi menonton citer Jangan Tegur kat Pavillion. So kami tiga beranak je lah kesana....


Sebenarnya masa otw, Kin dah mula rimas dengan color dan tudung tu. Lembik semacam ko.

Nak ajak Kin bukak kat situ jugak.
So dalam perjalanan mmg dah plan nak carik tudung jugak bila sampai sana nanti.....

Dalam erti kata lain NAK JUGAK.



Tengah-tengah jalan dari Signature to Mid Valley, terserempak dengan minah nie....

Budak-budak bank mesti kenal kan.....Fida, jom kita karok!!!!! Nanti Kin setting date dengan Abang Zam.



Masa tengah layan sikecik nie main, ternampak kedai Butik Tudung ARZU....

Dalam hati siap cakap, nie ada chance nak pow laki sendiri nie......Huhuhuhu!!!!




Sangat baik dan first class layanan kat Butik Arzu nie.

Siap tunjuk cara pemakaian tudung yang betul.... Kin memang minat sangat dengan corak-corak kat Butik Arzu, sangat stylo...

Kin terjebak dengan pembelian yang amat menakutkan.... Hehehehe!!!

Jap ya.... Entry seterusnya....



p/s: bahagianya...

9 comments:

irda said...

akak,tudung kat arzu butik mmg best.Bila pakai tudung dia,seolah rasa mcm tak pakai tudung je.Hehehehe...Murah pun murah kan?

mummysya said...

Irda - murah ker.... Mahal dik, akak hanya mampu 5 tahun sekali...

hehehehehe!!!

atty's said...

kin pilih yg tu ke..lawa le..tudung dia..

mummysya said...

Atty - yes dear, 2 dari 3 helai...

adriea said...

akak pakai shawl ek? santik2... saya pon da mula pakai shawl skang.. ahaks

kakpiah said...

cam lawa jer beb..

senang tak nak pakai??

mummysya said...

Adriea - susah gak coz akak mmg tak pandai lilit-lilit nie...

Kak Piah - lawa giler beb!!! Ko mesti boleh beli punya...

belilah Piah, mesti mulut ko yg macam beluncas tu menjadik-jadik kalo pakai tudung gayak gini...

irda said...

akak suruh Mr Hazizul beli byk2 tau.Klu akak syantekk utk mr Hazizul juga nnt.Hehehe...

Neway,akak nampak tomei sgt pakai shawl gitu!

are said...

hi,salam kenal kin...saya skrg kt jepun...menarik la dgn tudung tu...nnti blk m'sia nak g terjah Butik Arzu..hehehe!!!