CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 7, 2009

Nandos Kami Datang.....


Semalam, lepas keje Kin terus lepak dalam bilik. Badan sakit, ngantuk tak p
ayah cakaplah.

Rembat Aries'sya masuk bilik, bukak channel cartooon terus zZZZZZZZZ.....

Tetiba dalam kul 9.15pm, MrHazizul kejut, bukan kejut ajak sambung tido tapi kejut ajak keluar makan.

Katanya mama dah lapar nak makan....

Nasib baik mama yang nak makan, kalo yang lain ajak sure 100%, Kin surrender lah nampaknya. sambung tido lagi besh!!!!



We olls pi Nandos kat JJ Maluri jer.

Dekat pun, belakang rumah jer....


Demi Mama terchenta, Kin turutkan jer coz kami adik beradik memang sayang mama banyak sangat....

Kan Miss Jie & Miss Elaine, korang sayang mama sikit jer kan... Tak macam along kan.... Hehehehehe!!!




Nak jugak sikecik nie menyibuk....




Us...





Makanan semalam adalah sangat nikmat...


Dah lama giler tak makan Nandos. Kin suka nandos coz sos cilinya yang Extra Peri-Peri tu bisa menenyeh mulut sendiri sehingga bengkak.....Huhuhu!!!!

Kin lebih suka makan Nandos dari Kenny Roger Roaster..... Ayam kat situ lembik sikit, tapi side dishes nya besh tauuuuu esp Muffin.



Last-last bila ayam dah habis, lemon pun jadik dikunyahnya......


We olls makan sambil borak, sedar tak sedar Nandos mau tutup daaa....

Lepas tu mama ajak pi Pasar Chow Kit, malam-malam nie pi pasar sejuk sikit.....

Anyway thanks to MrHazizul coz belanja kami makan. Lain kali belanja lagi tauuuuu.



p/s: sukalah

8 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam Kin,
Maaf dah lama singgah tapi x tggl komen. Sejak 2menjak nie mood swing nak berblog malas ya amat.. Nie pun sbb dah tahap gaban bowin, x tahu nak buat apa bloghop gak htr komen...entahlah preg kali nie lain mcm ikit..no mood for bloggin.. Kelakau kan..

Nando's nmg best tapi mmg x blh lawan side dishes kat kenny rogers... Sayang benor kat mama.. Menantu mithali EN.hafizul yea...hehehehe

CiK AiDa said...

kak kin...kalu sakit2 badan minum la ECPI...hehehehe..promote nie promote..

PinkJamboo said...

kak kin: sape tak syg mak kan???lapar betul si comel Aries'sya tu kan...hehehe..tk cr.

cik wanie said...

akak,
wanie pun syaang mama jugak,
huk huk huk,
tetap nak jugak kan,
hurm...

miss jiejie said...

along mama sayang adik lebey kowwtt !!
huhuuhuh

adriea said...

alamakkkk... doooogaaaannnn.....

*poser ari ni... hua hua hua

*SiRibenMerah said...

wahhhhaaaa... tido penat2... bgn tuh sure la lapar sungguh kannn.. makan pulak ayam tuh,... aduhaiiii.. nikmatnyeee... isk..isk..iskk... akak, kem slm mama akak yek... =)

mummysya said...

Salam

KP - kenapa takde mood plak nie... ishhh!!!

Biasalah tu, pembawak anak nie lain-lain.

Saper tak sayang mak kan.

MrHazizul tu, bodek lebih..hehehehe!!!

CikAida - mcm pernah dgr nie...

Lisa - betullll... Aries'sya chomel dan lasak.

Wanie - kami pown sayang awak.....

Miss Jiejie- yer ker!!!!

Andriea - buka puasa makan nandos pon ok gak...hehehehe!!

Ira - Nikmat betul.

Insyallah dear...