CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 9, 2009

Rosdet


Ok. Kin tahu, mesti korang boring kan coz blog nie selalu penuh dengan entry makan. Sampai tiap kali mama tanya kat Kin "Kita nak makan apa malam nie?"... Rasa macam dapat soalan SPM, susah benor nak menjawabnya...Hehehehe!!!


Semalam lepas keje, ada banyak benda nak buat. Lepas maghrib hantar Mama & The Geng ke Jaya Jusco Maluri. Dema semua berlima include Aries'sya, semuanya gegirls okay....

Lepas hantar Kin ke CIMB jap, then beli barang kat Tesco Ampang, singgah Citibank bayar credit card then terus pi Rosdet dah tak tahu nak makan kat mana ....



Rosdet Kampung Baru....



Kerabu Mangga



Cendawan Goreng



Ikan Bawal 3 rasa...



Nie apa ntah, lupa...


Ada banyak lagi makanan tapi tahap kemalasan dah melanda, jawabnya nie jelah yang ado.

Oh ya, Kin ada tetamu dari jauh. Alah korang mesti kenal punya, tapi kena rahsiakan saper orangnya coz tujuannya kemari hanya dengan satu misi iaitu BERCUTI...

Nanti, later-later Kin citer bila orang nie dah balik ya. Blogger jugak, terkenal lagi....Hehehehe!!!

Oh ya, insyallah Kin ada berita gembira nak dikongsi bersama korang. Insyallah, bila dah ada semuanya Kin publish ya.

Kalo tak nanti dikatakan auta plak....

Ermmm... Sebenarnya Kin terkilan dengan beberapa komen dari empunya yang tak bernama, lebih kurang macam sampah jugaklah dema nie.

Contohnya, kalo kita expose atau publish satu-satu benda tu dikatanya kita berlagak walhal bukan guna duit diaorg pun.

Tapi bila bercerita tanpa bukti, dikatanya auta, walhal blog sendiri, sukahatik lah kan... Tapi sampah camgini, tak boleh duduk senang, senantiasa nak mengoogle kisah hidup orang lain semata-mata nak sakitkan hati sendiri...

Tepuk dada, tanya selera.... Korang suka macamana????


8 comments:

atty's said...

cendawan goreng tu mcm sedap je..bak skit..

apa le berita gumbira itu tak sabau nak tau

nestumrasberi said...

ahhh pedulikan langau2 busuk tu kin. dorang dengki sebenarnya. apapun kita bahagia ngan apa yang kita buat. blog kita tak kaco orang.blog kita adalah citarasa kita. soka hati kitalah kan nak buh nak tepek segala tok nenek kat dalamnya.

cik wanie said...

kak sya...

amboi ada org baru yer dtg kat umah,
patut ar wanie cal x nak jawab,
rupanya ada tetamu istimewa,
hurm,
sedey...

mesti *mama* happy bila ada org baru tue dtg umah kak sya,
ntah2 mama dah lupakan wanie kat sini yg bercuti bersendirian....
saperlah kita nie...
sedeynyer...

**SENTAPPPPPP**

nak merajuk 4 saat
(insan yg kesepian
yg bercuti bersendirian)

mummysya said...

Wanie - konsepnya habis madu sepah dibuang dik...

Ingat... saper cepat dia dapat.

lalalalalalalalala...

amirien said...

seronok btl angah dpt org bru dlm fmly...taklh bowing angah ddk kt umh,kemner angah prgie dia tmnkn....LUV U SO MUCH...MUAH

cik wanie said...

kak sya...

sampai hati kan,
kak sya biarkan wanie bersendirian mcm nie,
kak sya dah x sayangkan wanie kan,
hurm...

wanie redha ngn ketentuan ILLAHI...

x perlah,
wanie doakan kak sya bahagia dgn krhadiran *orang baru* tue,
terima kasih atas segalanya....


mmg sedih saat nie...
TUHAN SAJA YANG TAHU...

Mummy Dasy said...

Aduh kak, stp ari mesti ada entry makan2 dan stp kali tu juga buat me lapo tgk makanan yg sedap2 tu..ape ah brite gembira tu gaknye..

eenaimanina said...

salam..dah lama baca blog kin nih..selalu sgt tgk rosdet..bole bgtau location dia kat ne kat area kg baru tuh..?TQ