CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 15, 2009

Thai Express @ The Curve


Dari sini, we olls makan kat Thai Exprees @ The Curve.

Nie kali kedua, we olls repeat kat sini. Ekceli kat Pavillion pun ada satu branch, tapi mama nak kesini, we olls ikut jer....



Miss Jiejie & Aries'sya




Ha!!! jangan terperanjat, Cik Wanie in the house.... Apa-apa pun korang terjah blog Cik Wanie nie kenapa dia ada bersama kami....



Muka lapar, Kin craving kan pineapple fried rice, sedapppp....




Kami....




pencuci mulut.... Sedap....



kekenyangan....


Kalo korang suka tomyam putih, kat Thai Express nie memang sedap. Sesuai dengan selera mama yang tengah tak sihat.....

Oh ye, my mum sedang tak sihat sekarang nie, nanti bila result medical check-up mama dah kuar kin ceritakan ya.

Namapun Thai express, konsep makanan haruslah bertemakan masakan Thai, takkan masakan kampung kot. Kerabu mangga kat sini adalah sedap. Tak rugi datang.....



p/s: aku dah sedia

2 comments:

antalya said...

tepat sangkaan sy..kan betoi cikwanie yg jd tetamu korang

cik wanie said...

wakakakakakakakaka,
mmg CIK WANIE yg menjadi tetamu mereka,
lalalalalalalalalallalaa...
larikkkkkkk