CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, May 5, 2009

Antaranya...


Besday party Aries'sya yang mmg tak di plan...

As mention before, sungguh last minutes kan....


So takde siapa yang diberitahu, Kin cuma suruh semua ahli keluarga datang terus ke Tarbush tepat jam 10pm....

Mereka semua sangat menepati masa, tepat 10pm, semua dah ada kat Tarbush...




Miss JieJie dan Miss Elaine marah coz tak inform awal-awal... Tapi tetap ada hadiah tau...


CASH!!! Yaey!!!! Maklumlah Miss Jiejie kan dah ada butik... Ngeh..Ngeh!!! Bila lah nak rasmikan nie....hehehehe!!

Oh ye, gaun putih yang Aries'sya pakai tu dibeli oleh Miss Elaine about few months ago... Baru nie pakai... TQ Makngah...



Nanny pun bagi CASH


Atuk pun sama....


Uncle Akye pun bagi jugak CASH tapi Aries'sya macam nak taknak jer kiss!!! Muahahaha

Anyway, Terima kasih semua.....


p/s:giliran ko plak!!!

4 comments:

zai@umiaiman said...

byknyer dapat cashhh... syokk yer..rs cm nk jd budak2 semula..
tp anak u memng cute sgt

QASEH HEEDAYAH said...

alahai sweetnye dye...
happy birthday dak comey :)
makin tambah comey dari hari ke hari taw!!! :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cam sedap jerk tarbush slalu lalu x penah try g ehehhe

atty's said...

lawanya besday girl..