CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, May 27, 2009

Body Shop Sales!!!



Entry nie last week punya citer...

Body Shop punya sales, up to 70%....Memang Kin dah jangka, mesti ramai punya... Kin pergi bertiga, bersama dua orang wanita yang berkongsi nama... Ayu kecik dan Ayu Besar... Muahahaha!!!

Kami ke Body shop Maju Junction... mak aiii, ramai betul, sampai beratur ke luar...

lepas tu we olls lepak makan, apa ntah nama kedai tu. Mmg shedap.....








Alang-alang dah sales, sebat jer lah kan...



Lagipun first 3 days, ada extra 10% for members... Mau tak shopping....


Oh ye, Kin repeat lepas balik keje, Sabtu dan Ahad. Bukan untuk Kin jer, utk suami terchenta, Mama, Miss JieJie, Miss Elaine dan esp Bubble Bath for my lil princess, Aries'sya.....

Dari Maju Junction, perut Kin sudah kesakitan. Mau pulang berjalan kaki, mungkin bakal mengundang pergaduhan, akhirnya tahan teksi...



Nyaman sungguh, lepas shopping lepak dalam teksi....


p/s: dalam diam...

3 comments:

ratna said...

saya keje kat bangunan sblh maju junction tu jer.. bila lalu kat bodyshop mmg berderet org.. sampai terkeluar-keluar org..

Cik Wanie said...

wah,
bestnyer dpaat shopping kat body shop,
nie yg mengudang keJELESan nie,
wakakakakakakakak...

shopping jgn x shopping:)

mummysya said...

Ratna
apasal lah kin tak calling2 ya...

Wanie
jelaous ker yang, takde maknanya...