CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, May 8, 2009

Cosmo World


Masa nie around 11.30am. memang sengaja we olls keluar awal coz petang nanti ada hal yg nak diselesaikan...



See, muka happy jer even baru bangun tido...

Oh ye, harga ticket kat sini masa kin pergi dalm RM85, dapat discount coz MrHazizul guna debit card visa Maybank...

tak berapa ingat berapa harga utk each adult dan kids.


See, suka giler....



Mummy pun happy gak coz dapat spent time dengan Aries'sya...




Oh!!! Kin sudah kepenatan... Masa untuk rehat dan berblog... Ceh!!!!


Dear, u take over ya....

Kin kat sini dalam masa 2jam. Kin dan MrHazizul tak pegi pun main game utk adults coz nanti kesiankan Aries'sya....


Walaupun ko tak main, ticket utk adult juga kena bayor utk masuk... Muahahaha!!! Kalo Miss Elaine & Miss Jiejie ada sekali, haruslah Kin belasah semua games kat sini....

Dari sini terus zass ke Mid Valley....


p/s: udahnya lewat jugak...

6 comments:

Zuhaini said...

hehe.. seronoknya ariesya.. :)

erm.. rugi la x naik roller coaster dia.. haha.. thrill!

*scha yg mummysya cari tu yg pelakon tu ke..? :)

Saidatulnissa Aina Umairah said...

best yerk... mummysya kat situe sesuai x budak macam umairah... umur below 2 years...

rillys said...

sian u tak dpt main adult games...takpe yg penting ur girl happy!

*syafinaz*me,my self and i... said...

syafinaz pun plan nk pg ari ahad sok.
tapi tak konfem lagi,tgk ariesya main seronok betul..

atty's said...

dulu rajin gi TS..nie..
lama dah tak gie..nanti bawa fir ar..

mummysya said...

Zuhain- - kesian plak aries'sya nanti kan...

bukan scha pelakon..hehehehe!!!

Rillys - mmg niat nak teman kan dia jer....

syafinaz- bebudak mmg suka kan...

atty's - pegi dear...mmg besh!!