CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, May 7, 2009

Kalau lah....


Chanteknya wedges jenama
Crocs nie....



Color Berry Pearl....

Tapi kat Mid Valley & Parkson KLCC takdo.....

Mama Syira ada inform semalam, ada stock kat The Curve....

Ermmm.... Kan besh kalo Aries'sya hadiahkan pada mummy sempena Hari ibu nanti..

Hehehehe!!




p/s:bila agaknya

9 comments:

Zuhaini said...

yup.. cantik! :)

nestumrasberi said...

ha a cantiknye
akak pun suko pakai wedges
arini pun akak pakai wedges kaler pink

Mr Hazizul said...

Nak suruh Aries'sya hadiahkan ke atau nak suruh daddy belikan ?

::zAsyikein:: said...

daddyla belikan kekehhe...canteknyer!!!!

:: HUSNA :: said...

aah mmg cntik...

*syafinaz*me,my self and i... said...

kin,kat one utama ngan subang parade ade kaler ni..mmg cantik..

momguess said...

lorrrr
ari tu pg crocs curve xperasan pulak
sibuk dok cari kasut ank
cantek sgttt

mummysya said...

Salam...

Zuhaini - betulkan....

nestumrasberi - salamlah kita...

MrHazizul - u nie buat i malu jer tau....hehehehe!!

zAsyikien - haippp!!! hehehe!!!

Husna - betulkan dear....

Syafinaz - hermm... haruslah pegi nie...

Momguess - tulah.... Kin pun nampak dalam magazine masa teman hubby admitted last week...
Terus terpesona youuuu....

rillys said...

oh! i pun jatuh hati ni...hehe...insyaAllah dah besar nanti ur girl will buy for u something special ;)