CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, May 8, 2009

Krispy Kreme


Entry nie dah lama duk peram dalam draft.... Ter"forgot" masalahnya.....


Kejadian nie last week. Masa nie Kin dan MrHazizul nak bawak Aries'sya pi Cosmo World kat BTS.

Dalam perjalanan, Aries'sya tertido plak... Alahai!!! Masuk ker BTS, Kin terus ajak mrHazizul masuk Krispy Kreme nie...



Korang pernah masok tak????? Kecoh dulu masa mula-mula pembukaan kedai nie.

Ada yang sanggup tido 3 hari kat depan pintu kedai nie semata-mata nak dapatkan free 52 dozen donut percuma selama setahun...

Click sini



Konsepnya sama jugak macam Jco & Big Apple....



Since kami tak bfast lagi, kitaorg lepak dulu kat Krispy Kreme nie sementara menunggu Aries'sya bangun....

Doughnuts dia mmg lembut dan sedap. Cuma Kin tak tahan manis sangat...



Lepak kejap dalam 45mins Aries'sya pun bangun....

Perangai Aries'sya nie mmg tak boleh dikejut, biar dia bangun sendiri.. Kalo dikejutkan nanti maunya dia buat konsert free kat BTS nie...hehehehe!!!

Luckily dia cepat bangun, mood pun sangatlah baik...

Then we olls pun gerak ke Cosmo World tingkat 5....


p/s: tak mampu!!!

5 comments:

Zaza & Haza said...

alahaiii sayu tgk ariesya bobom kat dada kin...kasih ibu.. anyway nak wish awal2 takut tak online weekend ni.. HAPPY MOTHERS DAY kin.. happy always ok dear.. n tak sabar nak tgk ariesya ada adik.. larikkkkkkk... :P

☆ lieya latif ☆ said...

ramai dah citerpasal kesedapan donat nie.....ni yg nak kene pi cari ni hi hihi

**happy mother's day kin**

ErNa said...

sedapnye donat..bila le nk g..

atty's said...

lom ade kesempatan nak cuba donut nie.

Mrs LVoe said...

sha lum sempat lagi nk rasa