CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, May 4, 2009

Malam Berinai


Malam tu sebetulnya mengikut aturcara keluarga pengantin perempuan, ada malam berinai....

Masa tu around 5pm, mama call nak remind supaya jangan lupa untuk malam berinai tu. Kebetulan masa mama call tu, kami tiga beranak otw ke Mid Valley...

Dah lah melayan kerenah Aries'sya yang meroyan nakkan baju barbie.... Nak semua PINK okay... Takpe-takpe, Mummy okay jer...

Sedar tak sedar, kuar dari Mid Valley kul 8pm. Matilah, janji dgn Mama kul 8pm, tapi kul 8pm masih kat Mid Valley....

Haruslah pecut balik rumah mandi siap-siap, terus pi Pandan Jaya... Nasib baik rumah pengantin dengan rumah mama tak jauh, around 10min jer....



Sampai-sampai rupanya dema dah bersiap untuk persalinan.... Muahahahaha!!! Maknanya we olls lambat, tapi Mama tak marah... Bagos!!!

Apa lagi, teus bergamborlah kan..... Masa nie Abang Long jer yang dah siap...

Fesyen apa nie pun kin tak tahu... Main belasah pakai jer......Hehehehe!!!



Nak jugak....Hehehehe!!!


Nampak tak sikecik tu, semua kaler PINK..... Beli terus pakai.....Habislah!!!!



Kami... Yang kiri sekali tu, sepupu Kin, bukan sepupu man belon tau... Muahahahaha!!!

Kami borak-borak, makan-makan jap then Kin terus hantar MrHazizul balik coz Kin nak konvoi dengan yang lain ke Tesco Extra, Cheras....

Mama nak beli barang untuk kenduri kami pula nanti.....


p/s: letey bangat....

4 comments:

kakpiah said...

kin!
aku nampak baju ko jer..
cantekk.. cantekkk...
mana bili?
nak satuu!!

mummysya said...

Hehehehe!!!

Jumaat nie kita pi Butik tu nak??

Muahahaha!!!

*ayu* said...

baju u cantik kin... very nice.. matching dgn tudung segala..

mummysya said...

Ayu - Tq... Matching ker, akak dah risau ler tudung tu lariks dari tajuk...

Hehehehe!!!