CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, May 12, 2009

My Baby You....



Aries'sya dalam perjalanan ke Kedah sekarang...

Meninggalkan Mummy dan Daddy nya buat sehari dua...

Dan Kin masih lagi tak sihat....

Hopefully Aries'sya cepat balik ya sayang.....


p/s: banyaknya entry tertangguh, badan dah lembik dah...

12 comments:

Mrs LVoe said...

its ok.. slow2 kayuh dear

mummysya said...

Mrs Lvoe
Thanks dear....

Puan Iza said...

ooo ni anak berjauhan dgn maknya la yea....:-)

mummysya said...

Puan Iza
yer.....
mesti boring nanti....

*syafinaz*me,my self and i... said...

hmmm..nanti mummy nye yang nangis.anak seronok jenjalan.
heheee..syafinaz selalu mcm tu.mak rajin bawak anak2 balik kampung.

time malam nk tido mesti meleleh...
mak cakap"alaaa anak2 ko enjoy je" sikit pun tak nangis...huhuhuuuuu

semoge cepat sembuh ye mummysya!

mummysya said...

syafinaz
yelah, kita kan dah biasa nengok dia ke hulu ke hilir, tetiba sunyi jer.....

Thanks syafinaz....

Zareda Norman said...

huhuhu.. kak zar tahu perasaan itu.. kita yang emosi nangis nangis ingat dan rindu kat anak.. anak tu rilek jer..

Mummy Dasy said...

demam rindu kat Aries'sya kot, anyway semoga cepat sembuh

mummysya said...

Salam

Zareda
Yelah kak.... Kin nie dah macam mengada plak... Esp bila dengar suara dia dalam telephone, lagilah...

Semua ibu pun macam tu kan kak!!!

mummysya said...

Mummy Dasy

Deman dek tak cukup rehat sebenarnya plus rindukan Aries'sya...itu adalah pasti...

Ninie said...

alaa ciannya,tak pe sabar k..comel la Aries'sya...take care!

mummysya said...

Ninie
hehehehe!!!! malu i....
TQ