CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, May 27, 2009

Nikon D90


Welcome.....



Welcome Nikon D90.....

Bertambah lagi ahli keluarga Syazul....

Ermmm.... Camner nak citer ek... Kalo tak citer tak puas hati plak... nak citer tak pandai.. Muahahaha!!!

Ok...oklah... Betul-betul!! orang perempuan mmg suka shopping, suka beli baju, beli handbag, beli make-up dan segala bagai untuk diri sendiri dan tak lupa ada juga beli untuk suami dan anak-anak juga...


Orang lelaki plak kalo dah suka, sanggup habiskan ber-ribu-ribu hingga berpuluh ribu semata-mata untuk sebijik camera, sebijik sahaja okay...

Lens sajer sudah makan beribu-ribu wooo.....

Tu sajer...


p/s: pasrah

13 comments:

alfa juliet said...

very interesting blog...hehe...org lelaki memang mcm tu..kalau dah suka, dia sanggup berhabis pasal tu...

atty's said...

bila ar nak dpt gadget nie..

owh kin join eh gathring @ tasik titiwangsa tu..insyallah..kty pun ade..kita jumpa di sana..

Mrs LVoe said...

btul2!! lelaki if shopping ngeri sha tengok. abis semua yea dia beli tnp bpk

mama iqa said...

saye setuju 100%! mmg pun kan org lelaki ni, kalau dh suke mcm org tgh meroyan nak kan menda tu!

mediahorizon said...

sungguh jeles tgk camera ni

ratna said...

betul tu kin.. cara lelaki menghabiskan duit mmg lain.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa best nyer neh yg jeles neh ehehehe

achee_b165 said...

laki nie klu kena gaya diorg shop mmg x henggat dunia.. kalah kita!!
~p-na mama oja~

mummysya said...

Alfa
Tq. Takdelah interesting sangat yang, biasa-biasa ajer....

Betul-betul, sanggup berhabis kalo dah minat giler kan...

Atty's
Minat melebihi keperluan. kehendak melampui batas..Muahahaha...

Ya atty pu join kan, kita jumpa sana ya. Insyallah.

Mrs LVoe
Diaorg takpe, kita dijelingnya nanti...

hehehehe!!!

Mamaiqa
Tau takpe yang...

Zarin
Rezeki tu pasti ada nanti....

Insyallah...

Ratna
betul kan.... Tak mereka tak sanggup terima hakikat itew...

Matilah kalo MrHazizul baca.

Mamamanja said...

wah... kamera naru.. sakan ler bergambar pasnih :)

mummysya said...

Mamamanja
sakan tak sakan lah...
celah bedah semua habis ditembak nya...

mummysya said...

Ratna
sangat ngeri kan...

Anna
hehehehe...

achee
tau takpe kan...

::zAsyikein:: said...

ehehhehe...mmg lelaki itu ghupanyer!!!...ehhehe sanggup berhabis duit...=)... xperla bior deme habis duit kat gadjet daripada habis duit kat kelab2 dangdut ahahhahahha