CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, May 13, 2009

Selamat Hari Lahir



Selamat hari lahir Miss Elaine aka Angah....

Semoga Panjang umur dan dimurahkan rezeki.......

Semoga dikurniakan jodoh secepat mungkin ya.....

14 May 2009, genap usia Miss Elaine 29tahun...

Semalam we olls sambut besday Miss Elaine secara sederhana memandangkan mereka semua baru sampai dari Kedah....

Memasing muka dah penat giler, Kin tak bgth sesiapa pun plan nak celebrate besday angah. Around 9pm, beli cake kat Secret Recipe Bukit Bintang, terus balik rumah siap-siap zass ke Kolek Cafe...

Masa tengah makan-makan, Kin keluarkan cake..... Kali nie cake fav Mama, Hazelnut Cheese Cake....Sedappp....




Muka budak yang Kin duk rindu semalaman....

Hehehehe!!! Kakak, mummy rindu arrr... Lain kali takmoh ikut nanny boleh???

Muahahahaha!! Kena ambil cuti lah nampaknya jaga Aries'sya...


p/s: alhamdulillah......

11 comments:

rillys said...

happy birthday to her!

mummysya said...

Salam...

rillys
Thanks dear...

:: HUSNA :: said...

mesti rindu serindunya kt Aries'sya kan...

hepi birthdy to Miss Elaine

mummysya said...

Husna
Rindu bangat sihhhh!!!

Tq dear...

nestumrasberi said...

happy birthday to angah too

Zaza & Haza said...

Bukan takat mummy dia je rindu ariesya ... ngan kita sekali pun rindu nak baca citer pasal ariesya gak..anyway hepy besday miss elaine..moga pjg umur n murah rezeki..

mummysya said...

Salam

Nestumrasberi
Tq dear...

Zaza
hehehehe!!! malam tak tak puas nak peluk cium dia.... Mulut dia duk bising macam bertih jagung...Muahahaha!!!

Tq Zaza

kakpiah said...

hepi belated besday elaine..
eh? sebaya kita rupernyer ek?
wakaka..
*bln dpn baru aku 30 oke.. lalala*

ai said...

ePI bESTDAY UTK ELAINE...

ni nape anak dara kau yg cut cake ni kin? ngeh ngeh...bebudak mmg xcited je ngan kek kan?

mummysya said...

KakPiah
telan air liur jap...
Susah betul nak fahamkan org nie kan......
hehehehe!!!

ai
takyah pelik, pada dia besday orang lain pun besday dia....

Muahahahaha...TQ

atty's said...

Selamat hari lahir ANGAH..