CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, May 11, 2009

Selamat Pengantin Baru....



Selamat Pengantin Baru.....

huhuhu!!! Kin adalah kelewatan menyiapkan entry coz demam dek kerana usaha gigih menjayakan Majlis Persandingan pihak kami...

Alhamdulillah.... Semuanya berjalan dengan lancar....

Jemputan terakhir datang kul 4.30pm....

Dan yang paling megembirakan, lauk pauk yang dimasak habis licin..Bagos!!!

Tuan rumah kena repeat masak untuk santapan sendiri..Hehehehe!!!

Jangan hairan kenapa Kin letak sekali pics Kak Piah nie, coz pics yang lain ada dalam camera MrHazizul... Nie pics cilok darik blog Miss Jiejie... Lagipun Kak Piah nie kan blogger famous jugak... Kenapa, tak percaya????

Insyallah, bila badan Kin dah okay, Kin cerita ya...

Buat masa nie Kin nak rehat, tapi kalo demam-demam waktu macam nie MrHazizul ajak pi shopping, boleh sihat cepat aper....!!!Muahahaha!!!!

Daddy, boleh arr kita pi shopping!!! sambil buat aksi manja guling-guling atas katil!!!! :)

Kepada semua yang datang, terima kasih banyak-banyak..... Kin dan family amatlah menghargainya....

Semoga perkahwinan ini dilindungi dan diberkati oleh ALLAH SWT.. Insyallah...


p/s: klinik kali ke 4

7 comments:

Cik AniS GalaxY said...

sakit2 ttp nk bersopping ek kak.
kesihatan kn jg kak oiii...hehe

sowi kak...anis x jg wanie smlm
smpi semput dia.
sowi sgt2.

take care k.

Puan Iza said...

Selamat pengantin baru!

antalya said...

tahniah..sowy xdpt dtg majlis hr tu

rillys said...

congrates!

sorry couldn't make it...ada aral melintang plak...tq for the invitation anyway ;)

Mrs LVoe said...

slmat pgantin baru

cantik la ur wallpaper.. sha suka tgok

Cik Ani said...

take care kak kin....

mummysya said...

Cik Anis - dah nak jadik kan... Tak boleh nak buat apa...

Puan Iza - TQ dear..

Antalya - takpe akak tahu awk sibuk...
Lagipun dah tak lama lagi kan...

rillys - takpe, its okay...

Mrs LVoe -TQ dear...

Cik Ani - Thanks dik.