CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 29, 2009

Ani Sup Utara


Korang suka sup????


Husih!!! tengok tu, lemak dan isi sama banyak!!!!!


Korang tengok tu, Aries'sya siap berjemaah sedut sum-sum tulang dengan daddy nya....

wooooo!!! boleh naik darah kalo makan nie... hehehehehe!!!!

Last week Family Kin & Wanie bersama Syuq ke
Ani Sup Utara... MrHazizul duk makan sup gearbox, betul eh ejaan nie.... Kin makan soto jer... Nasi Ayam pon ada, not bad!!!


tempat dia kemas dan chantek...hermmmm, baru lagi kot, tunggu setahun dua camner...


Wanie & Syuq....


Makanan kat sini semuanya bertemakan sup.

Tapi yang paling best Soto dan Bubur... Memang kalo ko takde selera nak makan, makan dua jenis nie memang nangis lah.... nak plak kicap cili dia, power habis....Hehehehe!!!

Masa nie Kin makan kat Bandar Permaisuri, tempat nie baru lagi. Ani sup utara nie banyak cawangan, so korang takyahlah nak kesini jer. Ada banyak tempat lain lagi.....Boleh check website
nie.


p/s: dah pukul 2am nie.... masaklah esok nak keje

10 comments:

*Miss Geli^ said...

Ani Sup UTATA?????????

muargghhhh hahhahahha..gelak besar ai

Kaseh said...

hahha sabo je la nogha ni.. anyway sup ani tu mmg sedap kin.. kaseh penah makan kat branch sAlam

atty's said...

kat bangi pun terdapat 2-3 cawangan ani sup utara..

ai said...

MAK AIIII!!! besarnya gearbox tu! feberet aku jugak wei. Nak2 lagi yg lemak2 tu...sluurrrppppppp

masviona said...

best makan kat ani sup utara nih selalu saya makan kat belakang hentian kajang tuh....interior deco dia chantek...:)...selesa gitu

Faizah_Haris said...

uiiiiiiii nampak cam sedap sgt2 ni....

rizz said...

hehe rase cm pnh lalu kdai mkn ni kak hehehe

:: HUSNA :: said...

tetiba pplak rase mcm nk mkn sup...

Cath J said...

Waduhhhhhhhh... sup tulang yer!!! hahahah... tak pernah lagi I cuba recipe ni... siap sedut2... waduh waduhhh... (>_<)


kekkekekek

mEiZ SHA said...

suppp dia mmg sedap kan sis?
saya suke ape jer sup...;)

dapnyer.
lapa laa pulak