CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 27, 2009

BBQ


Jumaat malam, Kin ada buat BBQ kecil-kecilan.....
Makan-makan sambil bergelak sakan.....Kebetulan Wanie ada kat KL, nielah masanya kami berkumpul bersama-sama....


Antara yang hadir, Kak Atty, Masviona dan PS, LisaMohsein.

Antara menu yang ada, Nasi Goreng, Jagung Bakar, Ayam, Hotdog, Sotong dan Ikan masin from Kedah..



LisaMohsein and Family.....


Bila mak-mak dah berkumpul, anak-anak pon pandai bawa diri....Muahahaha!! Konsep memahami gitu...


Masa semua tengah sibuk makan, kami para isteri bersama sorang anak dara melarikan diri mencari durian... Kami ke Pandan Indah, suami dan anak-anak ditinggalkan.....

Ater, kami bukan dating, kami mencari sesuap durian untuk santapan keluarga....
Pics cariks durian ada kat Lisa, kalo ada nanti Kin tepek kat sini.. Riuh rendah cariks durian, sampai dapat extra sebijik....

Dalam kete kami siap, pot pet pot pet duk bercerita kisah rumahtangga.....
Ya, kisah rumahtangga, no gosip-gosip. Rumahtangga lagi penting dari yang lain, tak gitu!!!


Ha!!! Nampak tu kami yang beli, kami belasah dulu.....


Muka kekenyangan.....


Mas, PS dan Kak Atty lepak hampir kul 1pagi....


Lisa bersama Tasya yang dah tido.... Sebelah tu anak buahnya

Lisa dan family lepak sampai kul 4am..... Mohsein kamil sarat menyakat siWanie....

Riuh macam siang.... Macam-macam cerita ader, sampaikan ada yang tertido sambil duduk.... Muahahaha.... Anak buah Lisa memang kelakar giler......

Terima kasih buat Masviona, PS, Kak Atty bersama anak-anaknya & LisaMohsein dan anak-anak buahnya coz sudi bersama-sama berBBQ bersama Kin dan family...

Thanks also to Mama & Papa, Jiejie & Hafeq dan my lovely hubby MrHazizul kerana membuatkan Kin sangat happy.....

Ada masa kita BBQ lagi ya.....


p/s: aku ada kamu

9 comments:

rizz said...

meriahnya kakkk! =)

atty's said...

terima kasih ye kin,..happy sgt..pakkal keroje..kalo tak den tak balik.terus tido jew kt situ ..ekekekeke ..

Kaseh said...

beshnyaaa bbq...

Hezesuze said...

haha mmg nmpak muke kekenyangan uols tu trutama si wanie....ekekekeke

momguess said...

woitttt!!!!
wahhhh sakan ko bbq erk

mEiZ SHA said...

wah beshnyerrrr...;)
mam dorian lg ye...


ish ish sume ade nie..:)

masviona said...

patutnya kita ler yg kena tima kasih sama mummysya n famili coz sudi invite weols semua..hiksss

dah ler weols gi makan jer xde nak tolong² pun....best sgt

pastu kes yg gi carik durian tuh lagi best..hiksss.....n yes weols bercerita ttg weols jer....kisah rumahtangga n kisah² yg ada kaitan ngan weols...no ngumpat² ye....dont like...hikssss...wakakakaka

Cath J said...

uishhhhh... kau ukan main makan durian yerrr....

aku pun baru makan sebiji durian tadi... bukan seketul yer... sebiji tu I ngap sorang2... ;-p

Cik Wanie said...

btul btul btul,
kita happy bila bersama,
tiada apa yg blh digambarkan betapa gembiranya "KAMI" mlm itu,
kami berkongsi cerita,
especially tentang rumahtangga,
wakakakakakakakakka:P:P:P

i like!!!