CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 28, 2009

:)

Salam...

Hari nie Kin EL. Selain dari diri sendiri yang batuk selsema, suara pun hujung-hujung jer... MrHazizul pun demam, Aries'sya plak batuk selsema..

Mama selsema teruk sampai memacam ubat dah cuba, tapi masih macam tu gak....Kesian mama..:(

Musim kot ek???? Kat clinic tadi, punyalah ramai umat duk menunggu giliran, macam nak beli ticket Amy Search!!!

Jadi plan nya hanyalah menjaga mereka-mereka yang sakit.

Oh Kin ada berita baik. Miss Jiejie sudah dapat kerja.... Dia dah mula keje hari nie.. Yeayyyy!!!

Jiejie, nanti kalo fly kat UK belikan akak Coach, Tod's, Aigner Ninewest & memacam lagi nie... List panjang berjela, nanti akak print kan...... Hehehehe!!!

Husih!!! memacam nak pesan kan!!! duit ado ker??? muahahahaha!!!

Oklah... kalo orang sakit tak banyak ragam, Kin update entry tertunggak ya.... Kin pon bukan sihat sangat, batuk dah masuk class ke-3, tahap kronik!!!!


p/s: KLIA yang hari-hari...

13 comments:

Kaseh said...

babe.. get well soon.. mkn obat tu jgn skip2.. take care..

rizz said...

wahh miss jijie g uk keee

ratna said...

get well soon yer yang.. musim skrg ni.

mEiZ SHA said...

musim laa kak
kite pun baru je baek...5 ari demam n batuk sampai kuar suara pun x bleh...

get well soon ya sis..;)

Hezesuze said...

mmg tgh musim ni...takot gak dgn demam H1N1 ni....

so better duk rmh je kin...moga cpt smbuh..

Cik Wanie said...

along,

along x sihat yer,
hurm,
adk kat sini pun suara pun dah ala2 jansssssss(jantan) jer tau...

gonna miss u alwaz along!!!

Y@ZeD@ said...

lor, demam ker? musim ehh..!!

pe2pun, jaga diri okehh..!! ubat jgn lupe..

muahsssssss

LimeLoLLipop said...

get well soon.. skg ni mmg musim kot rasenye....

atty's said...

semoga cepat sembuh ye , congrats to ms jijie...

Cath J said...

Bahaya tu kalau dah sampai tahap kronik, dgn class2 nya sekali... nanti kena quarantine... susahh ohhh...

byk2 lah berehat yerrr.. ^_^

mama tisya said...

smoga smua cpt sembuh...




pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

lily lotus said...

semoga semua cpt sembuh!

danishahumaira said...

take care k, kat sini pun ramai student demam n batuk, smpai yang ada kena kuarantin pun ada, hope u all semua cepat sihat ek